Ελένη Φουρέιρα, Ιωάννα Τούνη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
© Instagram Ελένη Φουρέιρα, Ιωάννα Τούνη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Celebrities

Ποιες Ελληνίδες celebrities θα γιορτάσουν πρώτη φορά στη Γιορτή της Μητέρας;

Οι νέες μαμάδες, από την Ελένη Φουρέιρα μέχρι την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ετοιμάζουν τη πρώτη τους γιορτή

Γιορτή της Μητέρας 2023: Oι Eλληνίδες celebrities που θα γιορτάσουν για πρώτη φορά 

Στο Χόλυγουντ ξέρουμε ποιες θα γιορτάσουν φέτος τη Γιορτή της Μητέρας. Πρώτη και καλύτερα η σούπερ σταρ Ριάνα, η οποία γέννησε το πρώτο της παιδί με τον ASAP Rocky και τώρα είναι έγκυος στο δεύτερο, όπως και η ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ που γέννησε δίδυμα. Πάμε να δούμε τι γίνεται και στο εγχώριο show biz. 

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη μπήκε την Κυριακή 8/1 στο μαιευτήριο και λίγες ώρες αργότερα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό. «Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου» έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στο instagram μεταξύ άλλων μετά τον ερχομό του μικρού της. Από τότε καθημερινά όπου σταθεί και όπου βρεθεί είναι πάντοτε με τον «Νουνίτο» (τι όνομα παναγία μου): Γυμναστήριο, κομμωτήριο, ταξίδια... ενημερώνει τακτικά τους followers της και τους συστήνει να τολμούν να συνεχίσουν τη ζωή τους κανονικά μαζί με τα παιδιά τους. Η γνωστή influencer που πρόσθεσε υπερήφανα τη νέα της ιδιότητα ως mom στον λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ θα γιορτάσει πρώτη φορά τη γιορτή της μητέρας κρατώντας αγκαλιά το δικό της μωρό.

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα
© Instagram Ελένη Φουρέιρα

Πάλευε 1,5 χρόνο, έκανε αποτυχημένες εξωσωματικές αλλά το μωρό της ήρθε στον κόσμο την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου. Σήμερα η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται πυρετωδώς να επιστρέψει στη σκηνή με το «Reborn Tour» (τίτλος με νόημα), μια περιοδεία που θα κάνει σε λίγους μήνες. Το υγιέστατο αγοράκι που απέκτησε με τον Αλμπέρτο Μποτία γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό.

Λάουρα Νάργες

Το απόγευμα της Τετάρτης (21/9) η Λάουρα Νάργες έφερε στον κόσμο τον γιο της και ο αγαπημένος της σύντροφος Χρήστος Σαντικάι ανακοίνωσε μέσα από τα social media τον ερχομό του. Η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και ο τραγουδιστής ήθελαν να κάνουν παιδί από τον πρώτο μήνα της σχέσης τους. Στην εγκυμοσύνη της αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες. Λίγους μήνες μετά την άφιξη του νέου μέλους στις 21 Μαρτίου έκοψαν μάλιστα και μισή τούρτα για τον Alex, μια και στη μικρή τους οικογένεια αγαπούν τους εορτασμούς. 

Ιωάννα Μαλέσκου

«Το ομορφότερο “δώρο” της ζωής! Το “ρόδo” μας». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Μαλέσκου, της πιο νεαρής celebrity μαμάς της ελληνικής showbiz για την κόρη της. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε αναφέρει ότι η εγκυμοσύνη ήταν κάτι που ήθελαν πολύ με τον σύντροφό της, αλλά δεν το είχε προγραμματίσει, δεν το είχε σχεδιάσει ή –πιο σωστά– δεν είχε προβλέψει ότι θα ερχόταν τη δεδομένη στιγμή. Τελικά έγινε για πρώτη φορά μαμά την Παρασκευή 5 Μαΐου και από τότε φοράει το νέο αγαπημένο της κολιέ σε χρυσή απόχρωση που γράφει τη λέξη «Μαμά». 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Bόλτες με το «4x4» καρότσι με το μωρό της απολαμβάνουν την κάθε μοναδική τους στιγμή μαζί. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μετά τον ερχομό του γιου της Βλάσση στις 3 Ιανουαρίου (έχει δηλώσει ότι θα πάρει το όνομα του πεθερού της όταν βαφτιστεί), παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αλλά δεν είναι πολλές οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες και στιγμές μαζί με τον monkey της -όπως τον αποκαλεί-. Φέτος θα γιορτάσει για πρώτη φορά τη γιορτή της μητέρας ενώ έχει προχωρήσει ήδη και στην διαδικασία φύλαξης των βλαστοκυττάρων της, που εύχεται να της είναι αχρείαστα. 

Χρύσα Μιχαλοπούλου

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου
© NDPPHOTO / NDP PHOTO

Η νεαρή ηθοποιός γέννησε το αγοράκι που απέκτησε με τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο στις 16 Σεπτεμβρίου αλλά δεν έχει ποστάρει μέχρι σήμερα κάτι από την καθημερινότητά τους στο προφίλ της στα social. Αντίθετα ο μπαμπάς δεν κρατιέται και έχει δημοσιεύσει ανάλογα ποστ. 

Ινέσσα Αζοϊδου

H δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και content creator γέννησε στις 31 Μαρτίου ένα κοριτσάκι, την Ισμήνη. Η Ινέσσα Αζοϊδου πόσταρε σχεδόν σε καθημερινή βάση φωτογραφίες από την κοιλίτσα της που μεγάλωνε σταδιακά ενώ ήδη θα τη δεις να δημοσιεύει υλικό από τις βόλτες με την μπέμπα της. Happy Mother’s Day, κορίτσια!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice