Πρίγκιπας Χάρι
© EPA/STRINGER
Celebrities

Αρχίζει η δίκη για τις υποκλοπές τηλεφωνικών αρχείων του πρίγκιπα Χάρι

Αφορά 148 άρθρα που δημοσιεύθηκαν μεταξύ 1996 και 2010

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πρίγκιπας Χάρι: Αρχίζει η δίκη για τις υποκλοπές τηλεφωνικών αρχείων του Δούκα του Σάσεξ - Αφορά 148 άρθρα που δημοσιεύθηκαν μεταξύ 1996 και 2010

Ξεκινάει η δίκη στην οποία εμπλέκεται ο δούκας του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι, σχετικά με την υποτιθέμενη τηλεφωνική πειρατεία από τον εκδότη της Mirror.

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι μία από τις πολλές προσωπικότητες υψηλού προφίλ που εγείρουν αξιώσεις κατά της Mirror Group Newspapers (MGN). Οι δικηγόροι θα υποστηρίξουν ότι τα στελέχη της εταιρείας γνώριζαν για την εκτεταμένη τηλεφωνική διαρροή, αλλά απέτυχαν να δράσουν.

Από την πλευρά της, η MGN αμφισβητεί τους ισχυρισμούς.

Η εταιρεία - η οποία εκδίδει επίσης τις εφημερίδες Sunday Mirror και Sunday People - πρόκειται να υποστηρίξει ότι ορισμένες από τις αξιώσεις υποβλήθηκαν πολύ αργά.

Σε προηγούμενη ακρόαση ειπώθηκε ότι η υπόθεση του πρίγκιπα Χάρι αφορά 148 άρθρα που δημοσιεύθηκαν μεταξύ 1996 και 2010 περιλάμβαναν πληροφορίες που φέρεται να αποκτήθηκαν με παράνομες μεθόδους όπως οι τηλεφωνικές διαρροές.

Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να δώσει στοιχεία τον Ιούνιο, ενώ η ακροαματική διαδικασία στο Ανώτατο Δικαστήριο θα διαρκέσει έξι ή επτά εβδομάδες.

Οι διαχειριστές της περιουσίας του εκλιπόντος τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ και ο ηθοποιός Ρίκι Τομλινσον έχουν επίσης εγείρει αξιώσεις κατά της MGN.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice