Η Νταϊάν Κίτον
© EPA/GIUSEPPE LAMI
Celebrities

Πώς βρέθηκε η Νταϊάν Κίτον σε βίντεο κλιπ του Τζάστιν Μπίμπερ - Η απάντηση της ηθοποιού

«Δεν ήμουν θαυμάστριά του αλλά μου άρεσε»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Νταϊάν Κίτον: Πώς βρέθηκε σε βίντεο κλιπ του Τζάστιν Μπίμπερ - Η απάντηση της ηθοποιού - «Δεν ήμουν θαυμάστριά του αλλά μου άρεσε»

Η Νταϊάν Κίτον θυμήθηκε την εμφάνιση - έκπληξη που έκανε στο μουσικό βίντεο του Τζάστιν Μπίμπερ το 2021 για το σινγκλ του, «Ghost».

Η 77χρονη ηθοποιός υποδύθηκε τη γιαγιά του ποπ ειδώλου στο βίντεο, στο οποίο οι δυο τους θρηνούν για την απώλεια του φανταστικού συζύγου της Νταϊάν Κίτον.

Σε νέα συνέντευξη στο Metro για την προώθηση της επερχόμενης ταινίας της «Book Club: The Next Chapter» η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι «δεν μπορούσε να το πιστέψει» όταν ο Καναδός σταρ της ζήτησε να εμφανιστεί στο βίντεο. «Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που συμβαίνουν και εκπλήσσεστε» πρόσθεσε.

Η Νταϊάν Κίτον διευκρίνισε: «Και φυσικά, ήταν τόσο διασκεδαστικό, δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο διασκεδαστικό. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω».

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι «δεν γνώριζε» τον Μπίμπερ πριν από τα γυρίσματα. «Όχι, δεν ήμουν θαυμάστρια» παραδέχτηκε.

«Δηλαδή, δεν τον γνώριζα καν. Ήξερα λίγο τη μουσική και μου άρεσε η μουσική του, αλλά δεν ήμουν οπαδός ακριβώς».

«Δεν ξέρω γιατί επιλέχθηκα εγώ, ακόμα δεν καταλαβαίνω. Δεν ξέρω πώς, αλλά μου άρεσε» είπε η ηθοποιός.

Η Νταϊάν Κίτον πρωταγωνιστεί μαζί με την Τζέιν Φόντα, την Κάντις Μπέργκεν και τη Μέρι Στίνμπεργκεν στην ταινία «Book Club: The Next Chapter», που θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 12 Μαΐου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice