Meghan Markle
Meghan Markle ©APE-MPE/ NEIL HALL
Celebrities

«Woman of Vision» η Μέγκαν Μαρκλ, παρέλαβε το βραβείο με τον πρίγκιπα Χάρι

Τιμήθηκε με το βραβείο για την υπεράσπιση των γυναικών και των κοριτσιών

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μέγκαν Μαρκλ: Έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα Χάρι, παρέλαβε το βραβείο «Woman of Vision» - Τιμήθηκε με το βραβείο για την υπεράσπιση των γυναικών και των κοριτσιών

Η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ τιμήθηκε με το βραβείο «Woman of Vision» σε μία λαμπρή εκδήλωση του Ms. Foundation for Women στη Νέα Υόρκη. Συνοδευόμενη από δύο ξεχωριστούς καλεσμένους, τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, και τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ η δούκισσα του Σάσεξ παρέλαβε από τα χέρια της φίλης της και ιδρυτικό μέλος τους οργανισμού Γκλόρια Στάινεμ το βραβείο για την υπεράσπιση των γυναικών και των κοριτσιών.

Κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου της, η Mέγκαν ευχαρίστησε τη Στάινεμ «για την έμπνευση που είσαι, για την καθοδήγησή σου, τις σοφές συμβουλές σου, την εξαιρετικά θρασύτατη αίσθηση του χιούμορ και για την απίστευτη φιλία σου». Εστειλε επίσης ένα εμπνευσμένο μήνυμα προτρέποντας τις γυναίκες να «γίνουν οραματιστές της δικής σας ζωής».

LIVE: Red carpet arrivals as Meghan Markle, others are to be honored at Women of Vision Awards

«Μπορείτε να χαράξετε ένα μονοπάτι στο οποίο ότι επαναλαμβάνετε στις καθημερινές σας πράξεις υπηρεσίας, με καλοσύνη, συνηγορία, γενναιότητα και δικαιοσύνη, να γίνουν τα ίδια τα πράγματα που θα αναγνωρίζονται από το επόμενο κύμα γυναικών, που θα επιλέξει επίσης να συμμετάσχει στο κίνημα και να κάνει το όραμά μας για έναν δίκαιο κόσμο, πραγματικότητα», πρόσθεσε η Μαρκλ σύμφωνα με το βίντεο που μοιράστηκε η συγγραφέας Εμιλυ Μπούρακ.

Σύμφωνα με την Dailymail η δούκισσα επέλεξε να φορέσει ένα χρυσό φόρεμα Johanna Ortiz αξίας $1.850 και το συνδύασε με χρυσά πέδιλα Tom Ford και ασορτί clutch Carolina Herrera.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice