Σελένα Γκόμεζ
Η Σελένα Γκόμεζ © ΕPA
Celebrities

Η Σελένα Γκόμεζ πιάνει ξανά τις... κουτάλες και ετοιμάζει δύο νέες σειρές γαστρονομίας

Η πρώτη θα είναι εστιασμένη στα εορταστικά πιάτα των Χριστουγέννων

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Σελένα Γκόμεζ πιάνει ξανά τις... κουτάλες και ετοιμάζει δύο νέες σειρές γαστρονομίας - Η πρώτη θα είναι εστιασμένη στα εορταστικά πιάτα των Χριστουγέννων

Η Σελένα Γκόμεζ ετοιμάζει δύο νέες σειρές γαστρονομίας και μαγειρικής για στο Food Network.

Όπως ανακοινώθηκε από το δίκτυο, η πρώτη σειρά θα είναι εστιασμένη στα εορταστικά πιάτα των Χριστουγέννων.

Στη δεύτερη σειρά που αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται το 2024 η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός θα συναντά μερικούς από τους καλύτερους σεφ των ΗΠΑ και θα προσπαθεί να μαγειρέψει τα πιο δημοφιλή πιάτα τους, όταν επισκέπτεται τις κουζίνες τους.

Και τα δύο πρότζεκτ είναι παραγωγής των July Moon Productions και Intellectual Property Corporation (IPC), τμήμα της Sony Pictures Television for Food Network.

«Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι πάντα σημαντικές για το Food Network καθώς συγκεντρώνει σχεδόν 60 εκατομμύρια θεατές και έχοντας τη Σελίνα με 100 ώρες νέων και επαναληπτικών εορταστικών προγραμμάτων σίγουρα η ερχόμενη σεζόν θα είναι πραγματικά εορταστική» δήλωσε η πρόεδρος της Warner Bros. Discovery, Κάθλιν Φιντς.

Η Σελένα Γκόμεζ είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Warner Bros. Discovery στη σειρά μαγειρικής «Selena + Chef» για το πρώην HBO Max, νυν Max.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός πρωταγωνιστεί με τους Στιβ Μάτιν και Μάρτιν Σορτ στη σειρά του Hulu «Only Murders in the Building».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice