Harrison Ford
© Instagram Indiana Jones
Celebrities

O Χάρισον Φορντ κάθισε χωριστά από τη σύζυγό του στη πρεμιέρα του Indiana Jones στις Κάννες

Γιατί κάθισε χωριστά το ζευγάρι

62224-137655.jpg
Newsroom |

Φεστιβάλ Καννών:O Χάρισον Φορντ με τη σύζυγό του Καλίστα Φλόκχαρτ κάθισαν χωριστά στην πρεμιέρα του Indiana Jones

Ο θρύλος του Χόλιγουντ βρέθηκε στις Κάννες για την επίσημη πρεμιέρα της 5ης ταινίας της σειράς «Ιντιάνα Τζόουνς». Ο Χάρισον Φορντ και η Καλίστα Φλόκχαρτ, ωστόσο, μαγνήτισαν τα φλας των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών για την πρεμιέρα της ταινίας «Indiana Jones and the Dial of Destiny».

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 2010, πόζαρε ευτυχισμένο, με τον θρυλικό ηθοποιό να έχει επιλέξει ένα μαύρο κοστούμι σμόκιν και τη σύζυγός του μία εντυπωσιακή δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή Ζουχέιρ Μουράντ.

Κατά τη διάρκεια της εισόδου τους στην αίθουσα του Palais des Festivals παρατήρησαν ότι δεν θα καθίσουν μαζί. Ο Χάρισον ακούστηκε να λέει στη σύζυγό του: «Είσαι ακριβώς πίσω μου, κοίτα!» με τη Φλόκχαρτ να δείχνει έκπληκτη και να κάθεται στη δεύτερη σειρά.

Σύμφωνα με το Hello o λόγος ήταν γιατί ο Φόρντ έπρεπε να καθίσει ανάμεσα στον σκηνοθέτη, Τζέιμς Μάνγκολντ (James Mangold) και την ηθοποιό Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, η οποία υποδύεται την Έλενα Σο στην ταινία. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν επισκίασε τη λαμπερή πρεμιέρα η οποία ήταν άκρως συγκινητική με τον Φορντ να δακρύζει αρκετές φορές και να λαμβάνει τον Χρυσό Φοίνικα.

HARRISON FORD - PALME D'OR D'HONNEUR - VO - CANNES 2023

«Η ζωή μου είναι αυτή που είναι χάρη στην υπέροχη γυναίκα μου, που υποστήριζε πάντα το πάθος μου και τα όνειρά μου, κάτι για το οποίο της είμαι ευγνώμων» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στην 59η απονομή των Χρυσών Σφαιρών το 2002 και παντρεύτηκε οκτώ χρόνια αργότερα με τον Φορντ να κάνει την πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών. Είναι ο τρίτος γάμος του ηθοποιού ο οποίος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών από τους προηγούμενους γάμους του και του Λίαμ όπου η Φλόκχαρτ υιοθέτησε το 2001.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice