11 celebrities που φόρεσαν νυφικό στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών
© EPA/GUILLAUME HORCAJUELO, EPA/SEBASTIEN NOGIER / POOL, EPA/Sebastien Nogier
Celebrities

11 celebrities που φόρεσαν νυφικό στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών

Αυτό δεν ήταν φεστιβάλ κινηματογράφου, ήταν έκθεση νυφικών!

Φεστιβάλ Καννών: 11 προσκεκλημένες που φόρεσαν λευκά επώνυμα φορέματα που έμοιαζαν με νυφικά.

Το Φεστιβάλ Καννών 2023 έμοιαζε με κλαδική έκθεση τύπου «Όλα για τον Γάμο». Και δεν αναφερόμαστε στα «γαμπριάτικα» κοστούμια των ανδρών, αλλά σε φορέματα γυναικών, με τούλια και τα συναφή, που θα μπορούσαν άνετα να φορεθούν την ημέρα του Ησαΐα χόρευε. Η πρακτική αυτή δεν είναι καινούργια. Πολλές φορές A’ listers έχουν επιλέξει φορέματα σαν νυφικά για να πατήσουν το κόκκινο χαλί ενός γκλαμουράτου event, αλλά πρώτη φορά τόσες πολλές καλεσμένες είχαν την ίδια έμπνευση. Ας δούμε τα πιο εντυπωσιακά λευκά φορέματα της φετινής κινηματογραφικής διοργάνωσης των Καννών και ας πάρουμε ιδέες για την ώρα την καλή.

Η Γκρέις Ελίζαμπεθ στο Φεστιβάλ των Καννών
Γκρέις Ελίζαμπεθ © EPA/Mohammed Badra

Το μοντέλο Γκρέις Ελίζαμπεθ κατέφθασε στην προβολή της ταινίας «Killers of the Flower Moon» με ένα ολόλευκο «νυφικό» με υπογραφή Rasario. Το σύνολο αποτελούνταν από ένα εφαρμοστό φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της και συμπληρωνόταν από μια κάπα με φτερά.

Ανίκα Γκάνσερ
Ανίκα Γκάνσερ © EPA/MOHAMMED BADRA

Η Ανίκα Γκάσνερ ντύθηκε νυφούλα με τα όλα της για να παραστεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις Κόρες». Η Ανίκα είναι μοντέλο από τη Γερμανία και το έχει χούι να φοράει λευκές τουαλέτες σε κόκκινα χαλιά. Ποιος σχεδίασε το φόρεμα ή τι άλλο κάνει η Ανίκα εκτός από πασαρέλα είναι άγνωστα. Πάντως στις Κάννες έσκισε. 

Μάγια Γουίλιαμς
Μάγια Γουίλιαμς © EPA/MOHAMMED BADRA

Πάλι Κάννες 2023, πάλι πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις Κόρες». Αυτή τη φορά η «νύφη» λέγεται Μάγια Γουίλιαμς. Η Μάγια είναι ηθοποιός και προτιμάει ανεξάρτητους σχεδιαστές. 

Άλις Αμπντελαζίζ
Άλις Αμπντελαζίζ © EPA/SEBASTIEN NOGIER / POOL

Η Αλίκη Αμπντελαζίζ ταγκάρει στο instagram της τον Zuhair Murad, άρα μάλλον αυτός είναι ο σχεδιαστής του πολύ εντυπωσιακού και πληθωρικού συνόλου, το οποίο επέλεξε για την προβολή της ταινίας «The Zone of Interest». Για πολύ τολμηρές νύφες!

Σάντρα Χούλερ
Σάντρα Χούλερ © EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Η Γερμανίδα ηθοποιός Σάντρα Χούλερ ντύθηκε κάτι ανάμεσα σε νύφη-κουμπάρα-συμπεθέρα. Το φόρεμα ράφτηκε ειδικά για εκείνη από τον Louis Vuitton και είναι κεντημένο με στρας. 

Καρίντζα Τουρέ
Καρίντζα Τουρέ © EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Η Καρίντζα Τουρέ ήταν εκθαμβωτική! Φορούσε ένα φόρεμα Givenchy από τη συλλογή Φθινόπωρο 2023, με το σύνολο να συμπληρώνεται με διαμάντια Chopard.

Πατρίσια Κοντρέρας
Πατρίσια Κοντρέρας © EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Η Πατρίσια Κοντρέρας είναι ηθοποιός και καμάρι του Μεξικού. Το λευκό του στράπλες φορέματος και τα λαμπερά κοσμήματα έκαναν την τέλεια αντίθεση με την κανελί λατινοαμερικάνικη επιδερμίδα της. 

Ντίντι Στόουν
Ντίντι Στόουν © EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Η Ντίντι Στόουν φόρεσε υψηλή ραπτική με υπογραφή Rami Kadi Couture. Η Ντίντι είναι από το Κονγκό, ambassador της Unicef και ζει στη Γαλλία. 

Όλα Φαραχάτ
Όλα Φαραχάτ © EPA/Mohammed Badra

Μοντέλο, fashion blogger και influencer, η Όλα Φαραχάτ είναι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Επέλεξε ένα νυφικό-τούρτα για την προβολή της ταινίας «The Zone of Interest»

Έστερ Εξπόζιτο
Έστερ Εξπόζιτο © EPA/Mohammed Badra

Με ροζουλί κομμάτι της συλλογής Φθινόπωρο 2023 των Acne Studios πάτησε σε γαλλικό έδαφος η ισπανίδα ηθοποιός Έστερ Εξπόζιτο. Το αποδομημένο σύνολο με ανοίγματα και ξέφτια θα ταίριαζε σε ροκ νύφες.  

Λίλι Κρουγκ
Λίλι Κρουγκ © EPA/Sebastien Nogier

Πολύ ταιριαστή με την ταινία που παρακολούθησε, τον καινούργιο Ιντιάνα Τζόουνς, η Λίλι Κρουγκ ξεχώρισε για την τόλμη της να δείξει πολλή σάρκα. Οι κόμποι που συνδέουν το πάνω με το κάτω μέρος του φορέματος εμένα μου θυμίζουν κουρτίνες, αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice