76ο Φεστιβάλ Καννών: Η στιγμή εκνευρισμού του Τομ Χανκς με εργαζόμενο της διοργάνωσης και η επεξηγηματική ανάρτηση της Ρίτα Γουίλσον.
Συζητήσεις προκάλεσε ο έντονος διάλογος του Τομ Χανκς με υπάλληλο του Φεστιβάλ Καννών © EPA/Guillaume Horcajuelo
Celebrities

Η στιγμή εκνευρισμού του Τομ Χανκς στο Φεστιβάλ Καννών

Τι προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του ηθοποιού στην πρεμιέρα του «Asteroid City»

62224-137655.jpg
Newsroom |

76ο Φεστιβάλ Καννών: Η στιγμή εκνευρισμού του Τομ Χανκς με εργαζόμενο της διοργάνωσης και η επεξηγηματική ανάρτηση της Ρίτα Γουίλσον.

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον βρέθηκαν στις Κάννες για την πρεμιέρα της ταινίας «Asteroid City».

Την ώρα που ο ηθοποιός πόζαρε στους φωτογράφους με τους συμπρωταγωνιστές της ταινίας, ένας υπάλληλος του Φεστιβάλ τον πλησίασε και στη συνέχεια φάνηκε να έχουν έναν έντονο διάλογο.

Στις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, ο ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ θυμωμένος, με την ηθοποιό και παραγωγό Ρίτα Γουίλσον να μιλά δυνατά κάνοντας κινήσεις με τα χέρια της. 

Σύμφωνα με την Dailymail, ο υπάλληλος του φεστιβάλ ντυμένος με ένα κομψό κοστούμι σμόκιν φαινόταν να εξηγεί στο ζευγάρι σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την κατάσταση.

Ωστόσο, ο Χανκς ήταν εκνευρισμένος σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας στο κόκκινο χαλί.

Μετά το επεισόδιο, το ζευγάρι συνέχισε να περπατά στο κόκκινο χαλί με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν πριν βρεθούν μαζί με τους άλλους συντελεστές της ταινίας. 

Η σύζυγος του ηθοποιού, λίγες ώρες μετά σε ανάρτησή της στα instastories, έγραψε: «Αυτό ονομάζεται: «Δεν σε ακούω». Ο κόσμος ουρλιάζει. «Τι είπες; Πού υποτίθεται ότι πρέπει να σταθούμε;» Αλλά αυτό δεν πουλάει ιστορίες. Καλή προσπάθεια. Περάσαμε υπέροχα. Πηγαίνετε να δείτε το Asteroid City».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice