Ναόμι Κάμπελ: Γιόρτασε τα 53α γενέθλιά της στις Κάννες - Το supermodel υποδέχθηκε διάσημους φίλους στο πάρτι που διοργάνωσε με τη Hugo Boss.
H Ναόμι Κάμπελ έγινε 53 ετών και γιόρτασε στις Κάννες © Instagram/Naomi Campbell
Celebrities

Η Ναόμι Κάμπελ γιόρτασε τα 53α γενέθλιά της με λαμπερό πάρτι στις Κάννες

Σίντι Κρόφορντ και Κλόντια Σίφερ τίμησαν την περίσταση με throwback φωτογραφίες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ναόμι Κάμπελ: Γιόρτασε τα 53α γενέθλιά της στις Κάννες - Το supermodel υποδέχθηκε διάσημους φίλους στο πάρτι που διοργάνωσε με τη Hugo Boss.

Η Ναόμι Κάμπελ γιόρτασε με στιλ τα 53α γενέθλιά της τη Δευτέρα, καθώς παρευρέθηκε με παρέα αστέρων στις Κάννες, προς τιμήν της ιδιαίτερης ημέρας της.

Σε συνεργασία με τη Hugo Boss, το σούπερ μόντελ φιλοξένησε πολλούς καλεσμένους στη γαλλική πόλη, όπου διεξάγεται αυτές τις ημέρες το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η 53χρονη πλέον σταρ του μόντελινγκ φαινόταν εντυπωσιακή για τη μεγάλη βραδιά, καθώς φόρεσε ένα μάξι φόρεμα με χρυσές παγιέτες, με λεπτομέρειες με πούπουλα στο κάτω μέρος.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της Ναόμι Κάμπελ ήταν η Κέιτ Μπέκινσεϊλ, ο Ρόμπιν Θικ, ο οποίος μάλιστα τραγούδησε, και η Άσλεϊ Γκρέιαμ.

Η Σίντι Κρόφορντ και η Κλόντια Σίφερ τίμησαν την περίσταση δημοσιεύοντας νοσταλγικές throwback φωτογραφίες στο Instagram.

Τα γενέθλια της Ναόμι Κάμπελ έρχονται μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο 76ο Φεστιβάλ Καννών, όπου παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε, «The Killers of the Flower Moon». 

(Με πληροφορίες της Daily Mail)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice