Ο Κιάνου Ριβς και οι Dogstar έδωσαν την πρώτη τους συναυλία μετά από 20 χρόνια - O διάσημος ηθοποιός παίζει μπάσο και κάνει φωνητικά στο indie ροκ συγκρότημα.
Ο Κιάνου Ριβς επέστρεψε στη σκηνή με το ροκ συγκρότημά του © Tim Mosenfelder/Getty Images
Celebrities

Στη σκηνή με τους Dogstar για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια ο Κιάνου Ριβς

Η ροκ επανασύνδεση στο BottleRock Festival στην Καλιφόρνια

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Κιάνου Ριβς και οι Dogstar έδωσαν την πρώτη τους συναυλία μετά από 20 χρόνια - O διάσημος ηθοποιός παίζει μπάσο και κάνει φωνητικά στο indie ροκ συγκρότημα.

Ο Κιάνου Ριβς επέστρεψε στη σκηνή με το ροκ συγκρότημά του, έπειτα από παρατεταμένη απουσία από τις συναυλιακές δραστηριότητες.

Ο Καναδός ηθοποιός επανασυνδέθηκε με το γκρουπ Dogstar για μια συναυλία στο BottleRock Festival στην κοιλάδα της Νάπα, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Κιάνου Ριβς είναι μπασίστας και κάνει φωνητικά στο συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ, το οποίο σχηματίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του '90.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα San Francisco Chronicle, ο Ριβς αποκάλυψε πώς ο Ρόμπερτ Μέιλχαουζ, μέλος του συγκροτήματος, τον βοήθησε να χαλαρώσει επειδή ήταν αγχωμένος πριν από τη συναυλία.

«Ήταν πολύ θετικός. Είπε: "Άκου τη μουσική"» ανέφερε ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «John Wick». «Απλά να είσαι παρών στο τραγούδι και όλα θα πάνε καλά» ήταν η συμβουλή που του έδωσε ο Ρόμπερτ Μέιλχαουζ, ντράμερ του γκρουπ.

Dogstar - "Glimmer" (brand new song) - Live 05-27-2023 - Bottlerock - Napa, CA

Κιάνου Ριβς για την επανασύνδεση με τους Dogstar: Είναι κάτι που πάντα μου έλειπε

Ήταν η πρώτη συναυλία του συγκροτήματος μετά από 20 χρόνια.

«Μου έλειψε να παίζουμε μαζί, μου έλειψε να γράφουμε μαζί, μου έλειψε να δίνουμε παραστάσεις μαζί. Είναι κάτι που πάντα μου έλειπε», ανέφερε ο Κιάνου Ριβς σε συνέντευξή του στο Billboard.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό των Dogstar, δημοσιεύτηκε φωτογραφία από τη συναυλία και αναφέρεται: «Ωραία που επιστρέφουμε στη σκηνή! Τι φανταστική μέρα! Ευχαριστούμε πολύ BottleRock».

O 58χρονος Καναδός σταρ δηλώνει ενθουσιασμένος με την επιστροφή στις εναλλακτικές ροκ ρίζες του: «Είναι ένας χώρος που αγαπώ και ένας χώρος που προσπάθησα να προστατέψω», ανέφερε ο Κιάνου Ριβς.

(Με πληροφορίες του yahoo! entertainment)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice