Η Ιβάνκα Τραμπ στο Μουσείο της Ακρόπολης
© Instagram/ivankatrump
Celebrities

Στην Αθήνα η Ιβάνκα Τραμπ - Εντυπωσιάστηκε από την Ακρόπολη

Γέμισε με φωτογραφίες από τον Παρθενώνα το Instagram της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ιβάνκα Τραμπ: Εντυπωσιασμένη από την Ακρόπολη η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτή την περίοδο η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ.

Η Ιβάνκα Τραμπ επισκέφτηκε το Μουσείο και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ενώ μοιράστηκε εντυπωσιασμένη φωτογραφίες στο Instagram της.

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς σε πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθων, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας», έγραψε η μεγάλη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

«Στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές δομές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης ευφυΐας. Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου», σημείωσε με θαυμασμό.

Η Ιβάνκα Τραμπ μοιράστηκε με τους 7,5 εκατ. ακολούθους της φωτογραφίες από τον Παρθενώνα, το Ηρώδειο, τις Καρυάτιδες, ενώ «ανέβασε» και πολλά stories από την Αθήνα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice