Η Νουρ Αλφαλάχ με τον Αλ Πατσίνο και έναν φίλο τους
Η Νουρ Αλφαλάχ με τον Αλ Πατσίνο και έναν φίλο τους © Instagram/nooralfallah
Celebrities

Μπαμπάς για 4η φορά θα γίνει ο Αλ Πατσίνο με την 29χρονη Νουρ Αλφαλάχ

Το who-is-who της συντρόφου του ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom |

Noor Alfallah: H 29χρονη σύντροφος του Αλ Πατσίνο ετοιμάζεται να γίνει μανούλα

Ο «θρύλος» του Χόλιγουντ, Αλ Πατσίνο, σε λίγο καιρό θα καλωσορίσει το τέταρτο παιδί του από την σύντροφό του Νουρ Αλφαλάχ (Noor Alfallah), η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Ποια είναι η Noor Alfallah

Με ρίζες από το Κουβέιτ και τις ΗΠΑ, η 29χρονη Νουρ Αλφαλάχ προέρχεται από εύπορη οικογένεια και εργάζεται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο τον Απρίλιο του 2022, όταν φωτογραφήθηκε σε δείπνο μαζί με φίλους μετά τα εγκαίνια της έκθεσης του ζωγράφου Τζούλιαν Σνάμπελ (Julian Schnabel).

Πηγές σημειώνουν στην Page Six ότι οι δυο τους είναι μαζί από την εποχή της πανδημίας.

Προηγουμένως, η Αλφαλάχ έβγαινε με τον Μικ Τζάγκερ για πάνω από έναν χρόνο, μέχρι τον χωρισμό τους το 2018. Μάλιστα, το ζευγάρι φημολογείται ότι τα είχε φτιάξει όταν η τότε σύντροφος του Tζάγκερ, Μέλανι Χάμρικ, ήταν έγκυος στο παιδί τους. 

Αφού χώρισε με τον τραγουδιστή του «Beast of Burden», η Αλφαλάχ φέρεται να έβγαινε με τον δισεκατομμυριούχο Νίκολας Μπεργκρούεν. Το 2019 εθεάθη με τον Κλιντ Ίστγουντ, αν και η ίδια είχε διευκρινίσει ότι δεν υπήρχε «καμία σχέση» μεταξύ τους.

Tα παιδιά του Αλ Πατσίνο

Από τη μεριά του, ο Αλ Πατσίνο δεν έχει παντρευτεί ποτέ και είναι πατέρας τριών παιδιών.

Το μεγαλύτερο από αυτά, η Τζούλι Μαρί γεννήθηκε το 1989 όταν ο ίδιος ήταν 50 χρονών και είναι καρπός της σχέσης του με τη δασκάλα υποκριτικής, Τζαν Τάραντ (Jan Tarrant).

Έχει επίσης τα δίδυμα, τον Άντον Τζέιμς και την Ολίβια Ρόουζ (γεννημένα στις 25 Ιανουαρίου 2001) με την ηθοποιό Μπέβερλι Ντ' Άντζελο, με την οποία είχε σχέση από το 1996 έως το 2003.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice