Το βίντεο που προκάλεσε την αντίδραση της Τζένιφερ Λόπεζ
Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ © EPA/ ETTORE FERRARI
Celebrities

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ απέκτησαν έπαυλη 60,85 εκατ. δολαρίων με 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια

Διαθέτει γκαράζ 12 αυτοκινήτων και χώρο στάθμευσης για 80 άτομα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ απέκτησαν έπαυλη 60,85 εκατ. δολαρίων με 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια - Διαθέτει γκαράζ 12 αυτοκινήτων και χώρο στάθμευσης για 80 άτομα

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο αναζήτησης η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ βρήκαν το  σπίτι που θα μοιραστούν με την οικογένεια τους στο διάσημο Μπέβερλι Χιλς. 

Σύμφωνα με το TMZ το χολιγουντιανό ζευγάρι έδωσε $60,85 εκατ. σε μετρητά για την υπέροχη έπαυλη των 4,2 στρεμμάτων. Η συμφωνία πήρε μόλις μία εβδομάδα για να κλείσει και μάλιστα  πλήρωσε σχεδόν $15 εκατ. λιγότερα από την αρχική τιμή των $75 εκατ. που είχε το σπίτι. 

Το «κτήμα Wallingford» όπως ονομάζεται διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και 15 τζάκια. Η καταχώρηση της πώλησης αποκαλύπτει ότι «ανακατασκευάστηκε πρόσφατα και επεκτάθηκε».  Διαθέτει γκαράζ 12 αυτοκινήτων και χώρο στάθμευσης για 80 άτομα.  

Υπάρχει επίσης ένα «μοναδικό στο είδος του» κλειστό αθλητικό συγκρότημα 460 τμ ένα πλήρες γυμναστήριο, γήπεδα για μπάσκετ και pickleball και ένα ρινγκ πυγμαχίας. Μια πισίνα βρίσκεται πίσω από το κεντρικό ακίνητο και έχει θέα στην περιοχή. Ακόμα διαθέτει ένα πλήρες κομμωτήριο και σαλόνι νυχιών, δωμάτια σάουνας και μασάζ καθώς και κινηματογράφο και κελάρι κρασιών.

Σύμφωνα με την Daily mail η μετακόμιση έχει ήδη ξεκινήσει με  πολλά από τα υπάρχοντα του διάσημου ζευγαριού να βρίσκονται  στην είσοδο της εντυπωσιακής έπαυλης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice