Έλιοτ Πέιτζ: Ισχυρίζεται ότι είχε παθιασμένο ειδύλλιο με τη συμπρωταγωνίστρια του Ολίβια Θέρλμπι στα γυρίσματα της ταινίας «Juno».
Έλιοτ Πέιτζ και Ολίβια Θέρλμπι το 2008 στο Λος Άντζελες © Vince Bucci/Getty Images
Celebrities

Ο Έλιοτ Πέιτζ δηλώνει ότι έκανε σεξ «όλη την ώρα» με τη συμπρωταγωνίστριά του στα γυρίσματα του Juno

Μιλά ανοιχτά για την ερωτική του ζωή πριν τη φυλομετάβαση στα απομνημονεύματά του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Έλιοτ Πέιτζ: Ισχυρίζεται ότι είχε παθιασμένο ειδύλλιο με τη συμπρωταγωνίστριά του Ολίβια Θέρλμπι στα γυρίσματα της ταινίας «Juno».

O ηθοποιός Έλιοτ Πέιτζ ισχυρίζεται ότι είχε παθιασμένη σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του Ολίβια Θέρλμπι στα γυρίσματα της ταινίας «Juno» και πως έκαναν όλη την ώρα και παντού σεξ. 

Στα απομνημονεύματά του, που κυκλοφορούν με τίτλο «Pageboy: A Memoir», o 36χρονος ηθοποιός μιλά ανοιχτά για την ερωτική του ζωή πριν κάνει φυλομετάβαση.

Η Πέιτζ έκανε coming out ως γκέι το 2014, ενώ τον Δεκέμβριο του 2020 αποκάλυψε πως είναι τρανσέξουαλ.

Ο 36χρονος ηθοποιός αναφέρει στο βιβλίο του ότι αν και είχαν την ίδια ηλικία, η Θέρλμπι φαινόταν «πολύ μεγαλύτερη, ώριμη και προσγειωμένη. Ήταν σεξουαλικά ανοιχτή, είχαμε φοβερή χημεία μεταξύ μας και αυτό ήταν που με τράβηξε σε εκείνη», σημείωσε.

«Είχα μια ολοκληρωτική επιθυμία για αυτή, με έκανε να τη θέλω με έναν τρόπο που ήταν καινούργιος. Ήταν μια από τις πρώτες φορές που κάποιος με έκανε να θέλω να κάνω σεξ, η πρώτη φορά που ανοίχτηκα», συμπλήρωσε ο Πέιτζ.

Elliot Page claims he had sex with ‘Juno’ co-star Olivia Thirlby ‘all the time’ while filming

Η Πέιτζ είπε ότι άρχισαν να περνούν πολύ χρόνο μαζί και στη συνέχεια, μια μέρα, καθώς στέκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Θέρλμπι, η ηθοποιός «με κοίταξε κατευθείαν και μου είπε αδιάφορα: «Με ελκύεις πραγματικά».

Το ζευγάρι έκανε σεξ παντού και όλη την ώρα. «Κάναμε σεξ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στα τροχόσπιτά μας στη δουλειά, μια φορά σε ένα μικρό δωμάτιο σε ένα εστιατόριο… Νομίζαμε ότι ήμασταν διακριτικές. Η οικειότητα που ένιωθα με την Ολίβια έκανε τη ντροπή μου να εξαφανιστεί. Ήθελα να τελειώσει αυτό το αίσθημα της αθλιότητας που ένιωθα αναζητώντας το ποιος είμαι», έγραψε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα σοκαριστικό περιστατικό που του συνέβη όταν αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, αλλά πριν κάνει τη φυλομετάβαση. 

Ισχυρίστηκε ότι ένας γνωστός ηθοποιός, του οποίου το όνομα δεν αποκαλύπτει, του είχε πει σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες: «Θα σε γ@μ$ω για να καταλάβεις ότι δεν είσαι γκέι. Αυτό δεν γίνεται. Απλώς φοβάσαι τους άνδρες».

Ο Πέιτζ, ο οποίος πρόσφατα μοιράστηκε στο Instagram ότι ποτέ δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να βιώσει «τη χαρά που νιώθω στο σώμα μου», βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική για να προωθήσει την έκδοση των απομνημονευμάτων του.

(Με πληροφορίες του Page Six)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice