Τζένιφερ Άνιστον: Δείχνει τα γκρίζα της μαλλιά σε νέο βίντεο στο Instagram και ενθουσιάζει τους θαυμαστές της - Η 54χρονη σταρ αγκαλιάζει το φυσικό της χρώμα.
Viral έγινε για ακόμα μία φορά η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία αυτή τη φορά δε δίστασε να δείξει τα γκρίζα της μαλλιά © EPA/David Swanson & Instagram/Jennifer Aniston
Celebrities

Η Τζένιφερ Άνιστον στην εποχή του «grey hair»: Το φυσικό στιλ που ενθουσίασε το Instagram

Η διάσημη ηθοποιός έδειξε τα γκρίζα της μαλλιά και απέσπασε επαίνους

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζένιφερ Άνιστον: Δείχνει τα γκρίζα της μαλλιά σε νέο βίντεο στο Instagram και ενθουσιάζει τους θαυμαστές της - Η 54χρονη σταρ αγκαλιάζει το φυσικό της χρώμα.

Πολλοί είναι αυτοί που προβλέπουν ότι η τελευταία εμφάνιση της Τζένιφερ Άνιστον θα πυροδοτήσει μια νέα στιλιστική τάση.

Η πρωταγωνίστρια του «Friends» εισήλθε επίσημα στην εποχή των γκρίζων μαλλιών της, καθώς έδειξε τις ασημένιες ρίζες της σε ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Ενώ παρουσίαζε το νέο προϊόν από τη μάρκα περιποίησης μαλλιών LolaVie, η Άνιστον είχε τις γκρίζες τούφες της να ξεπροβάλλουν μέσα από το χαρακτηριστικό ξανθό της look, το οποίο φορούσε σε μισό πάνω, μισό κάτω στιλ.

Στο σύντομο κλιπ, η ηθοποιός του «Murder Mystery» φόρεσε ένα μαύρο μακρυμάνικο με ασορτί κολάν, ενώ εμφανίστηκε απέριττη, με σχεδόν καθόλου μακιγιάζ. Άλλωστε, ο σκοπός του βίντεο ήταν να προωθήσει το τελευταίο λανσάρισμα της επωνυμίας της, οπότε το επίκεντρο δόθηκε στις ατημέλητες τρέσες της.

«Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε μία φορά την εβδομάδα», είπε για τη θεραπεία εντατικής επιδιόρθωσης. «Βάλτε το, αφήστε το, περάστε το, αφήστε το στην πετσέτα, κοιμηθείτε σε αυτό μια ώρα, ό,τι θέλετε. Είμαι απλά ενθουσιασμένη».

Ενώ η 54χρονη σταρ δεν ανέφερε τα γκρίζα μαλλιά της, οι ακόλουθοί της την επαίνεσαν στα σχόλια γιατί «αγκάλιασε» την απόχρωση.

Ένας χρήστης απάντησε: «Μπράβο που επέτρεψες στο γκρι να περάσει - αναζωογονητικό», με έναν άλλο follower να προσθέτει, «Τζεν τα μαλλιά σου είναι απλά ένα αριστούργημα και όλοι συμφωνούν».

Η Τζένιφερ Άνιστον ήταν ανοιχτή σχετικά με τη φιλοσοφία της για τη γήρανση.

«Καθολικά, όλοι θα μεγαλώσουμε και θα γερνάμε», είπε στο E! News το 2022. «Δεν μπορείτε να το αρνηθείτε, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά μπορούμε να είμαστε ζωτικοί και να ευημερούμε στα ώριμα χρόνια μας».

(Με πληροφορίες του E! News)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice