Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με μπικίνι για τα 58α γενέθλιά της
© Instagram/elizabethhurley1
Celebrities

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με μπικίνι για τα 58α γενέθλιά της

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ πόζαρε με μπικίνι και ευχήθηκε στον ευατό της για τα 58 της χρόνια

Τα 58α γενέθλιά της γιόρτασε πριν μερικές ημέρες η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από την ημέρα των γενεθλίων της, καθώς και μία ακόμα φωτογραφία, ποζάροντας με ένα μπλε μπικίνι και αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της.

Στις φωτογραφίες από την ημέρα που έσβησε την τούρτα της, εμφανίζεται και ο γιος της, με τον οποίο έχουν μεγάλη ομοιότητα και μάλιστα κι εκείνος ασχολείται ήδη με το modeling και την υποκριτική, ακριβώς όπως η μητέρα του. 

Για όσους αναρωτιούνται το μυστικό της νεότητας της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, εκείνη έχει εξηγήσει τις θυσίες που κάνει καθημερινά, καθώς όπως έχει πει, δεν καπνίζει, δεν τρώει γλυκά, πίνει ελάχιστα αλκοόλ και εδώ και πολλά χρόνια δεν τρώει επεξεργασμένη τροφή.

Συγκεκριμένα, η διάσημη Βρετανίδα έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Δεν έχω φάει επεξεργασμένη τροφή εδώ και πολλά χρόνια. Δεν τρώω γλυκά, πίνω ελάχιστο αλκοόλ, δεν καπνίζω και μετανιώνω πολύ που κάποτε το έκανα. Έχω μάθει να τρώω πιο ελαφριά και όχι πολύ αργά. Νομίζω ότι ένα από τα πράγματα που έκανε την μεγαλύτερη διαφορά στο σώμα μου είναι ότι το 50% της διατροφής μου να είναι λαχανικά. Εάν φαω, δηλαδή, μια φέτα ψωμί για πρωινό, τρώω κι ένα μήλο. Το μυστικό είναι να εξουδετερώνεις τα πάντα με λαχανικά».

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, ως μοντέλο έχει εργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας, έχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις για εταιρείες, ενώ επίσης έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα των κορυφαίων πειοδικών. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice