Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου
© NDP PHOTO
Celebrities

«Δεν είναι καθόλου εύκολο»: Η Βίκυ Σταυροπούλου «σπάει» τη σιωπή της για τον Αλέξη Γεωργούλη

Μίλησε για πρώτη φορά για τον φίλο και συμπρωταγωνιστή της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Βίκυ Σταυροπούλου: «Δεν μου έχει αφήσει ποτέ καμία ρωγμή επιθετικότητας ή βίας», τόνισε η ηθοποιός για τον Αλέξη Γεωργούλη

Σχεδόν δύο μήνες μετά την αποκάλυψη για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Αλέξη Γεωργούλη, η επί χρόνια φίλη του και πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριά του, Bίκυ Σταυροπούλου, αναφέρθηκε στο ζήτημα των καταγγελιών εις βάρος του για κακοποίηση και βιασμό.

Η ηθοποιός, η οποία υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά ζευγάρια με τον Αλέξη Γεωργούλη στο «Είσαι το ταίρι μου», είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Είναι περιττό να πω ότι αν έχουν υπάρξει θύματα, είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό».

Στη συνέχεια, θέλησε να τονίσει ότι: «Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή επιθετικότητας, μιας βίας, ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω».

Και κατέληξε: «Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός "μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;" Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο». 

Δείτε το βίντεο:

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice