Κάια Γκέρμπερ, Σίντι Κρόφορντ
Κάια Γκέρμπερ, Σίντι Κρόφορντ © Stefanie Keenan/Getty Images for Best Buddies International
Celebrities

Διάσημες μαμάδες με τις κόρες τους

Aπό την Gwyneth Paltrow μέχρι την Cindy Crawford και την Victoria Beckham

6 διάσημες γυναίκες και οι κόρες τους

Μητέρα και κόρη. Ένας από τους πιο ξεχωριστούς δεσμούς. Η σύνδεση ανάμεσα τους είναι μοναδική και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το Hollywood αγαπά το ντουέτο μητέρας και κόρης. Γι' αυτό και ποτέ δε χάνει ευκαιρία να τις απαθανατίσει. Οι συγκεκριμένες είκονες πέρα από την τρυφερότητα που εκπέμπουν, φανερώνουν μια πιο relatable πλευρά μερικών κατά τα άλλα απλησίαστων γυναικών. Επιπλέον, η νέα γενιά αποτελεί μια μορφή “αναγέννησης” προσωπικοτήτων που αγαπήσαμε στο παρελθόν, υπενθυμίζοντάς μας την ομορφιά και τη μαγεία του κύκλου της ζωής.

Nicki & Τeddy 
Αν περιγράφαμε τη λέξη cuteness με μια φωτογραφία θα ήταν σίγουρα η συγκεκριμένη. Nicki Hilton, ή αλλιώς η αδερφή μιας από τις πιο iconic γυναίκες του Hollywood, Paris Hilton, μαζί με την αξιολάτρευτη κόρη της Teddy στους δρόμους της Νέας Υόρκης είναι με διαφορά ότι πιο χαριτωμένο έχουμε δει το φετινό καλοκαίρι. 

P!nk & Willow Sage Hart 
Η Willow φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι της P!nk στην τελευταία της περιοδεία. Η κόρη μιας από τις πιο αγαπημένες pop star της εποχής, παρά τα μόλις δώδεκά της χρόνια, βρέθηκε στη σκηνή μπροστά από ένα κοινό των 35.000 ανθρώπων! Το σίγουρο είναι ότι η μικρή κληρονόμησε το θάρρος της μητέρας της. 

Gwyneth & Apple 
Η Gwyneth Paltrow αποτελεί τον ορισμό της superwoman. Πέρα από ηθοποιός, τραγουδίστρια και συγγραφέας μαγειρικής είναι και μητέρα της Apple και του Moses. Η αμερικανίδα φαίνεται να μοιράζεται μια ξεχωριστή σχέση με την κόρη της, η οποία είναι ίδια η μητέρα της. Eμείς, σίγουρα πάντως, δε χορταίνουμε να τις χαζεύουμε στο Instagram. 

Heidi & Leni 
Κατά μάνα κατά κύρη... To supermodel Ηeidi Klum πόζαρε μαζί με την 18χρονη κόρη της, Leni, σε μια extra αποκαλυπτική φωτογράφιση για τo ιταλικό brand Intimissimi. Το αποτέλεσμα ήταν μαγικό, αφήνοντάς μας όλους speechless.  

Victoria & Harper 
Η σχέση ανάμεσα στη Victoria Beckham και τη Harper είναι κάτι περισσότερο από μια συνηθισμένη σχέση μητέρας και κόρης. Οι φωτογραφίες τους να απολαμβάνουν μια βόλτα στην αγορά θυμίζει περισσότερο δύο αχώριστες φίλες. Η Harper αποτελεί μεγάλη αδυναμία τόσο της Victorias και του David, όσο και των τριών μεγάλων της αδερφών.  

Και η αγία τριάδα 
Cindy Crawford, Christy Turlington και Helena Christensen, ή αλλιώς οι βασίλισσες της πασαρέλας παρέδωσαν τη σκιτάλη στη νέα γενιά. Η Kaia, ο Mingus και η Grace, ακολούθησαν τα βήματα των μητέρων τους, κάνοντας take-over στις πασαρέλες. Η φινέτσα και η χάρη φαίνεται να ρέει στο αίμα των τριών γυναικών, περνώντας από γενιά σε γενιά.  

 

Κάια Γκέρμπερ, Σίντι Κρόφορντ
Κάια Γκέρμπερ, Σίντι Κρόφορντ © Stefanie Keenan/Getty Images for Best Buddies International

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice