Οι διάσημοι νονοί του Χόλιγουντ και τα βαφτιστήρια τους
Photo by Kevin Mazur on Getty Images
Celebrities

Οι διάσημοι νονοί του Χόλιγουντ και τα βαφτιστήρια τους

Πόσους δεν γνώριζες;

Ποιοί διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ έχουν εξίσου διάσημα βαφτιστήρια.

Το Χόλιγουντ δεν είναι μόνο ένας τόπος λάμψης, γοητείας και κόκκινων χαλιών, είναι επίσης ένα απρόσωπο βασίλειο όπου η δημιουργία στενών σχέσεων και δεσμών, είναι πολύ σπάνια, αλλά όχι απίθανη. Στον σκληρό κόσμο των διασημοτήτων, πολλοί για να επιβιώσουν και να ανθίσουν χρειάζονται το φύλακα άγγελό τους, τη νεράιδα της σταχτοπούτας, ή πιο απλά νονούς να τους παρέχουν αμέτρητη καθοδήγηση, υποστήριξη και αγάπη.

Σας παραθέτουμε μια λίστα με χολιγουντιανούς celebrities που όχι μόνο διαπρέπουν στις αντίστοιχες καριέρες τους, αλλά αναλαμβάνουν και το ρόλο του νονού με απόλυτη αφοσίωση.

Jennifer Aniston και Coco Arquette
Η Τζένιφερ Άνιστον ανέλαβε το ρόλο της νονάς της Coco Arquette, κόρης των στενών της φίλων Courteney Cox και David Arquette. Η φροντιστική φύση και η προσγειωμένη προσωπικότητα της Aniston έχουν αναμφίβολα επηρεάσει την ανάπτυξη και την εξέλιξη της Coco, και με τον δεσμό των πρωταγωνιστριών από τα “Φιλαράκια”, να αποδεικνύει περίτρανα πως ακόμα και στο Χόλιγουντ μπορούν να αναπτυχθούν μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις.

Steven Spielberg και Drew Barrymore

O Στίβεν Σπίλμπεργκ ως νονός της Barrymore, παρείχε ανεκτίμητη υποστήριξη, προωθώντας την καριέρα της και βοηθώντας την να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της φήμης από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι, αλλά σίγουρα είναι και ένα είδωλο και για την ίδια.

Dolly Parton και Miley Cyrus

Οι θρύλοι της κάντρι Dolly Parton και Billy Ray Cyrus είναι τόσο κοντά που ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει την Dolly νονά της κόρης του Miley. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα μουσικό είδωλο, η Dolly είναι η νούμερο ένα θαυμάστρια της Miley και το συναίσθημα είναι αμοιβαίο, καθώς και η Miley τραγούδησε μια εκπληκτική ερμηνεία του "Jolene" (ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια) κατά τη διάρκεια των Grammy 2019 ως φόρο τιμής στη νονά της, ή μήπως να πούμε κολλητής φίλης;

 

Joan Collins και Cara Delevingne

Η Dame Joan Collins έχει συνολικά 13 βαφτιστήρια, αλλά το μοντέλο και ηθοποιός Cara Delevingne ίσως είναι η αγαπημένη της. Η Joan είναι κολλητή φίλη με τους γονείς της Cara, την Pandora και τον Charles, εδώ και δεκαετίες και έχει μόνο όμορφες αναμνήσεις από την εποχή που η Cara και τα τρία αδέρφια της μεγάλωναν. 

Tyler Perry και Prince Harry , Meghan Markle's Daughter

Τι καλύτερο από βασιλικός νονός βέβαια, καθώς ο Tyler Perry, μεγάλος υποστηρικτής της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, κλήθηκε να γίνει νονός της κόρης τους, πριγκίπισσας Lilibet Diana. Όπως δήλωσε αργότερα στο ντοκιμαντέρ του ζευγαριού στο Netflix το 2022, ένιωθε μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό γι αυτή την "συγγένεια" . Ο μεγιστάνας του κινηματογράφου ήταν ένας από τους ελάχιστους καλεσμένους στη βάφτιση, για την οποία μάλιστα παραχώρησε και το σπίτι του στο Montecito της Καλιφόρνια.

tyler-perry-lilibet-harry-meghan-documentary
©NETFLIX

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice