Λόρα Ντερν - Ντάιαν Λαντ: Βιβλίο για τη μητέρα της έγραψε η πρωταγωνίστρια των ταινιών του Ντέιβιντ Λιντς - Η σχέση και οι συνεργασίες τους στον κινηματογράφο.
Κυκλοφορεί σε βιβλίο η συλλογή συνομιλιών της Λόρα Ντερν με τη Ντάιαν Λαντ © Twitter/Hodder & Stoughton
Celebrities

Η Λόρα Ντερν έγραψε βιβλίο για τη γυναίκα που θαυμάζει περισσότερο: Τη μητέρα της, Ντάιαν Λαντ

Μια συλλογή προσωπικών συνομιλιών από τις δύο βραβευμένες ηθοποιούς

62224-137655.jpg
Newsroom |

Λόρα Ντερν - Ντάιαν Λαντ: Βιβλίο για τη μητέρα της έγραψε η πρωταγωνίστρια των ταινιών του Ντέιβιντ Λιντς - Η σχέση και οι συνεργασίες τους στον κινηματογράφο.

Πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια, η μητέρα της ηθοποιού Λόρα Ντερν, Ντάιαν Λαντ διαγνώστηκε με πνευμονική νόσο.

Η Λαντ, η οποία έχει επίσης διαγράψει μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ ως ηθοποιός, πίστευε ότι της έμειναν έξι μήνες ζωής - αλλά ο γιατρός είπε ότι οι βόλτες μπορεί να τη βοηθήσουν να αυξήσει την ικανότητα των πνευμόνων της.

Έτσι, κάθε μέρα, μερικές φορές υπό τις διαμαρτυρίες της Λαντ, οι δυο τους έκαναν περίπατο διάρκειας 15 λεπτών. Για να κάνει τον χρόνο πιο ενδιαφέροντα και συναρπαστικό, η Ντερν έπαιρνε συνέντευξη από τη μητέρα της.

Οι συνομιλίες τους, τις οποίες η Λόρα Ντερν ηχογράφησε για τον εαυτό της και τα παιδιά της, έγιναν βιβλίο με τίτλο «Honey, Baby, Mine: A Mother and Daughter Talk Life, Death, Love (and Banana Pudding)».

Είναι μια συλλογή από βαθιά προσωπικές συνομιλίες από τη βραβευμένη ηθοποιό Λόρα Ντερν και τη γυναίκα που θαυμάζει περισσότερο, τη μητέρα της, τη θρυλική ηθοποιό, Νταϊάν Λαντ, αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου.

View this post on Instagram

A post shared by Laura Dern (@lauradern)

Λόρα Ντερν και Ντάιαν Λαντ: Οι κινηματογραφικές συνεργασίες τους

Οι συζητήσεις ήταν οικείες και ειλικρινείς. «Όσο περισσότερο μιλούσαμε και όσο πιο βαθιά και πιο περίπλοκα θέματα μοιραζόμασταν η μητέρα μου γινόταν ολοένα και καλύτερα …» λέει η ηθοποιός. «Ήταν ένα υπέροχο δώρο» τονίζει.

Στο βιβλίο έχουν συμπεριληφθεί φωτογραφίες, οικογενειακές συνταγές και άλλα αναμνηστικά.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ντερν και η Λαντ συνεργάστηκαν. Όταν η Λόρα ήταν παιδί, συμμετείχε στην ταινία «Alice Doesn't Live Here Anymore» στην οποία πρωταγωνίστησε η μητέρα της και σκηνοθέτησε ο Μάρτιν Σκορσέζε.

Λόρα Ντερν - Ντάιαν Λαντ: Βιβλίο για τη μητέρα της έγραψε η πρωταγωνίστρια των ταινιών του Ντέιβιντ Λιντς - Η σχέση και οι συνεργασίες τους στον κινηματογράφο.

Πρωταγωνίστησε με τον Νίκολας Κέιτζ και τη μητέρα της στην ταινία «Wild at Heart» του Ντέιβιντ Λιντς.

Για την ταινία «Rambling Rose», ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου και η μητέρα της ήταν υποψήφια Β' Γυναικείου Ρόλου και ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που μητέρα και κόρη προτάθηκαν για την ίδια ταινία.

Υποδύθηκαν πολύ πειστικά μητέρα και κόρη στη σειρά του HBO «Enlightened», για την οποία η Ντερν έλαβε Χρυσή Σφαίρα.

Η Λόρα Ντερν είναι βραβευμένη ηθοποιός, παραγωγός, συγγραφέας. Έχει λάβει πολλές διακρίσεις, ένα Όσκαρ, ένα Emmy και πέντε Χρυσές Σφαίρες.

Η Ντάιαν Λαντ είναι επίσης βραβευμένη ηθοποιός, έχει τιμηθεί με ένα βραβείο BAFTA, ένα Χρυσή Σφαίρα και το βραβείο Γυναίκες της Χρονιάς. Έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 187 κινηματογραφικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός και συγγραφέας με πτυχία στην εσωτερική ψυχολογία και τη διατροφή.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice