Robert De Niro
© EPA / Guillaume Horcajuelo
Celebrities

Πένθος για τον Robert De Niro - Νεκρός ο 20χρονος εγγονός του

Το «αντίο» της μητέρας του νεαρού

62224-137655.jpg
Newsroom |

Robert De Niro: Νεκρός ο 20χρονος εγγονός του - Το «αντίο» της μητέρας του νεαρού στο Instagram

Ο Robert De Niro βρίσκεται σε πένθος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο 20χρονος εγγονός του, Leandro De Niro Rodriguez, γιος της μεγαλύτερης κόρης του Drena. Το τραγικό γεγονός για την οικογένεια του Robert De Niro έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του 7ου παιδιού του ηθοποιού.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση της μητέρας του 20χρονου στο Instagram. Μέσα από τα social media, η Drena De Niro θέλησε να πει το συγκινητικό «αντίο» στον γιο της, χωρίς να αποκαλύπτει την αιτία θανάτου.

Robert De Niro εγγονός - Το «αντίο» της Drena

Στην ανάρτησή της, η Drena De Niro μοιράζεται μία φωτογραφία του γιου της και απευθύνεται σε αυτόν, γράφοντας: «Ο όμορφος γλυκός μου άγγελος… Σε αγάπησα πέρα από λόγια και περιγραφές από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και όλα όσα ήταν ποτέ αγνά και αληθινά στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή».

Ο κόρη του Robert De Niro προσθέτει: «Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω όταν έγινα η μαμά σου. Σε αγαπούσαν και σε εκτιμούσαν τόσο βαθιά και εύχομαι αυτή η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι πολύ μωρό μου…».

Robert De Niro εγγονός: Η υιοθεσία της Drena

Η Drena υιοθετήθηκε από τον Robert De Niro και πήρε το επώνυμό του, αφού ο ηθοποιός παντρεύτηκε τη μητέρα της, Diahnne Abbott, το 1976. Ο ηθοποιός χώρισε με τη μητέρα της το 1988, αλλά ο αστέρας του Χόλιγουντ παρέμεινε στη ζωή της. O Robert De Niro έγινε παππούς το 2003, όταν η Drena έφερε στον κόσμο τον γιο της Leandro με τον τότε φίλο της Carlos Rodriguez.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice