Dua Lipa: Στην Αθήνα μετά τη Σίφνο η διάσημη τραγουδίστρια - Συνεχίζει την επίσκεψή της στην Ελλάδα μαζί με τον Ρομέν Γαβρά - Οι αναρτήσεις στην Ακρόπολη.
Μετά τις βουτιές και τις βόλτες της στα σοκάκια της Σίφνου, η Dua Lipa επισκέφθηκε την Αθήνα © Instagram/Dua Lipa
Celebrities

Στην Αθήνα μετά τη Σίφνο η Dua Lipa - Οι αναρτήσεις από την Ακρόπολη

Η 27χρονη ποπ σταρ επισκέπτεται την Ελλάδα μαζί με τον σύντροφό της, Ρομέν Γαβρά

62224-137655.jpg
Newsroom |

Dua Lipa: Στην Αθήνα μετά τη Σίφνο η διάσημη τραγουδίστρια - Συνεχίζει την επίσκεψή της στην Ελλάδα μαζί με τον Ρομέν Γαβρά - Οι αναρτήσεις στην Ακρόπολη.

Στην Αθήνα μετά τη Σίφνο βρίσκεται η ποπ σταρ Dua Lipa, μαζί με τον σύντροφό της, Ρομέν Γαβρά, γιο του διάσημου σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Συνεχίζοντας τις διακοπές της στην Ελλάδα, η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε να επισκεφθεί την Ακρόπολη.

Παρά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, η Dua Lipa επισκέφθηκε τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Σε μια νέα ανάρτησή της από την επίσκεψη στη χώρα μας, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφικά στιγμιότυπα, στα οποία πόζαρει χαμογελαστή, με casual ντύσιμο και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Όπως φαίνεται από τη δημοσίευσή της στο Instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβηκε στον βράχο της Ακρόπολης και φωτογραφήθηκε μπροστά στον Παρθενώνα, ενώ απαθανάτισε εικόνες από την θέα, το Ηρώδειο και το Ερέχθειο.

Οι ελληνικές διακοπές της Dua Lipa – Φωτογραφίζεται στα γαλάζια νερά της Σίφνου

Η Dua Lipa βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νησί της Σίφνου.

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στο ελληνικό νησί στον λογαριασμό της στο instagram.

Σε μία από αυτές βρίσκεται πάνω σε μια σανίδα στα γαλάζια νερά μιας παραλίας και σε μία άλλη βρίσκεται πάνω σε ένα σκάφος ποζάροντας με ένα μαύρο μπικίνι στην κάμερα, ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία όπου απολαμβάνει τη βραδινή ζωή του νησιού.

Επίσης, δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει και ορισμένες φωτογραφίες παρέα με τον σκηνοθέτη σύντροφό της.

Η τραγουδίστρια σε ένα στιγμιότυπο κρατάει το χέρι του αγαπημένου της, ενώ περπατάνε στα γραφικά σοκάκια της Σίφνου, ενώ σε ένα άλλο ποζάρουν αγκαλιασμένοι μπροστά από ένα κυκλαδίτικο σπίτι με τους χαρακτηριστικούς λευκούς τοίχους και τη μπλε πόρτα.

To ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του τον Μάιο του 2023 κατά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice