O Jamie Foxx
© ΕΡA
Celebrities

Επανεμφανίστηκε ο Jamie Foxx μετά τη νοσηλεία-μυστήριο τον Απρίλιο

Ο ηθοποιός ήταν ευδιάθετος και φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Jamie Foxx: Έπειτα από μήνες σιωπής για την κατάσταση της υγείας του, ο ηθοποιός εθεάθη σε καλή διάθεση στο Σικάγο

Μετά την είδηση-σοκ για τη νοσηλεία του και τους μήνες σιωπής που ακολούθησαν, ο Jamie Foxx έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και φαίνεται πως έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ, ο ηθοποιός φαίνεται να βρίσκεται σε σκάφος αναψυχής στον ποταμό Σικάγο, την Κυριακή. Μάλιστα, χαιρέτισε και χαμογέλασε στον κόσμο που τον τραβούσε βίντεο.

Jamie Foxx Waves to Fans on Boat, First Sighting Since Hospitalization | TMZ

Το ίδιο μέσο ενημέρωσης μετέδωσε ότι ο 55χρονος σταρ πέρασε το βράδυ του Σαββάτου διασκεδάζοντας στην πόλη του Σικάγο.

Η επανεμφάνιση του Jamie Foxx έρχεται μετά τη μυστηριώδη νοσηλεία του τον Απρίλιο, η οποία έκανε τον γύρο του πλανήτη. Κανείς δεν ξέρει ακόμα τι ακριβώς διαδραματίστηκε με την υγεία του ηθοποιού.

Η «ιατρική επιπλοκή» του Jamie Foxx

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο, η μία από τις δύο κόρες του ηθοποιού, η Κορίν, γνωστοποίησε μέσω Instagram ότι ο πατέρας της νοσηλεύτηκε στην Ατλάντα μετά από «ιατρική επιπλοκή».

«Ευτυχώς λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης προσοχής είναι ήδη στον δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραφε η Κορίν στην ανάρτηση, η οποία έκτοτε έχει «κατέβει» από το Instagram.

Ο Τζέιμι Φοξ βρισκόταν στην Ατλάντα για τα γυρίσματα του «Back in Action», μιας κωμωδίας του Netflix που σηματοδοτεί την επιστροφή της Κάμερον Ντίαζ σε κινηματογραφικό ρόλο για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice