Zayn Malik: Ο πρώην σταρ των One Direction μίλησε για τις καταγγελίες της Γιολάντα Χαντίντ, τη σχέση του με την κόρη του, το παρελθόν με τους One Direction.
© EPA/JUSTIN LANE
Celebrities

Zayn Malik: Τι είπε στην πρώτη του συνέντευξη, δύο χρόνια μετά τις καταγγελίες της Γιολάντα Χαντίντ για κακοποιητική συμπεριφορά

Η βιαιοπραγία προς την πεθερά του, η σχέση του με την κόρη του, η αποχώρησή του από τους One Direction

Zayn Malik: Ο πρώην σταρ των One Direction μίλησε για τις καταγγελίες της Γιολάντα Χαντίντ, τη σχέση του με την κόρη του, το παρελθόν με τους One Direction.

Ήταν τέλη Οκτωβρίου του 2021, όταν η είδηση έπεσε ως βόμβα. Όχι, η βόμβα δεν ήταν ο χωρισμός της Τζίτζι Χαντίντ και του Ζέιν Μάλικ. Αυτοί είχαν το χούι για πολλά χρόνια να χωρίζουν και να τα ξαναφτιάχνουν. Η βόμβα μεγατόνων ήταν ότι ο Ζέιν είχε σπρώξει την πεθερά του Γιολάντα Χαντίντ πάνω σε μια συρταριέρα! Τα γεγονότα σε περίληψη: Η Τζίτζι έλειπε στο Παρίσι για μόντελινγκ, η Γιολάντα πήγε απροειδοποίητα στο σπίτι του ζευγαριού, εκεί βρήκε τον γαμπρό της, άρχισαν να μαλώνουν, ο Ζέιν την αποκάλεσε «γαμημένη ολλανδή τσούλα», μετά πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του, της ούρλιαξε να πάρει το «γαμημένο μέρος του» και μετά φημολογείται πως έσπρωξε τη Γιολάντα. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τέσσερα αδικήματα κακοποιητικής υφής. Το κατηγορητήριο βασίστηκε στη μαρτυρία ενός σεκιούριτι, τον οποίο ο Ζέιν επίσης τον ξεβάφτισε. Ο πρώην σταρ των One Direction παραδέχτηκε εν μέρει τις πράξεις του: ναι, ξεστόμισε πολλά fuck αλλά δεν έσπρωξε τη Γιολάντα. Τελικά καταδικάστηκε με αναστολή σε 360 μέρες επιτήρησης και υποχρεώθηκε σε συνεδρίες για τη διαχείριση του θυμού του. 

Δύο χρόνια μετά, έσπασε τη σιωπή του, που λέει και το αφόρητο δημοσιογραφικό κλισέ. Ο Ζέιν έτσι κι αλλιώς είναι σιωπηλός: δε δίνει συνεντεύξεις, δεν κάνει δηλώσεις, αποφεύγει τα δημοσιογραφικά μικρόφωνα. Τώρα όμως τα πράγματα είναι σοβαρά, οπότε την είδε Άντζελα Δημητρίου: Θα μιλήσω όταν πρέπει να μιλήσω. Η παρουσία του στο πόντκαστ της Άλεξ Κούπερ Call Her Daddy μόνο τυχαία δεν ήταν. Το Call Her Daddy ξεκίνησε ως πόντκαστ, εξελίχτηκε όμως στην πορεία σε ένα παγκόσμιο φεμινιστικό πρότζεκτ που καταγγέλλει τον μισογυνισμό.

Ο Ζέιν κατ’ ουσίαν δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά άφησε να εννοηθεί πως πίσω από τις καταγγελίες υπάρχει υπερβολή. «Ήξερα ποια ήταν η κατάσταση, ήξερα τι συνέβη, όπως και όλοι οι εμπλεκόμενοι ξέρουν τι συνέβη, και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία» είπε. Θεωρεί πως αντιμετώπισε το περιστατικό -ένα «οικογενειακό ζήτημα» όπως το χαρακτήρισε- με «τον καλύτερο τρόπο» (μένοντας σιωπηλός) για χάρη της κόρης του, που δεν θα ήθελε να διαβάζει στο μέλλον αρνητικά σενάρια για το «σίριαλ» του επεισοδιακού χωρισμού των γονιών της. 

Πλέον, αυτός και η Τζίτζι έχουν τη συνεπιμέλεια της κόρης τους Κάι. «Η από κοινού γονική μέριμνα είναι ΟΚ. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με την Κάι. Και αυτό έχει σημασία» δηλώνει. Όταν είναι μαζί, μένουν σε μια φάρμα της Πενσιλβάνια, ώστε να είναι διασφαλισμένη η ιδιωτική τους ζωή. «Όταν είμαστε μαζί, δε δουλεύω. Περνάμε μαζί όλη τη μέρα μας κάνοντας πράγματα που της αρέσουν, όπως η ζωγραφική, βόλτες στο πάρκο και τον ζωολογικό κήπο, διασκέδαση» λέει ο περήφανος πατήρ, ο οποίος μένει έκθαμβος από τις τραγουδιστικές ικανότητες της δυόμισι χρονών Κάι. 

one direction
© EPA/JOEL CARRETT

Στο πόντκαστ αναφέρθηκε και στους One Direction, οι οποίοι έγιναν διάσημοι το 2010 μέσα από το X-Factor. Μετά από μια τεράστια παγκόσμια επιτυχία, ο Ζέιν ήταν ο πρώτος από τους 5 του γκρουπ που αποχώρησε για να κάνει σόλο καριέρα. Δεν το μετανιώνει. «(Στο X-Factor) ήμουν 17 χρονών. Μου πήρε πολύ χρόνο να επεξεργαστώ αυτό που ζήσαμε τώρα που μεγάλωσα. Δεν το ακυρώνω, απλώς δεν το παρασκέφτομαι» ομολογεί. 

Τέλος, αναφέρθηκε και στα φτωχικά παιδικά του χρόνια, όταν με την οικογένειά του νοίκιαζαν μια μικρή ταράτσα που ποτέ δεν κατάφεραν να αγοράσουν. «Δεν ήμουν cool kid, ούτε όμως μου έκαναν μπούλινγκ. Νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα έχω σήμερα» κατέληξε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice