Dolph Lundgren
© EPA
Celebrities

Στη Μύκονο ο Dolph Lundgren - Παντρεύτηκε την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Ο ηθοποιός του Rocky IV και του Creed 2 το διασκέδασε στο «νησί των ανέμων»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Dolph Lundgren: Παντρεύτηκε στη Μύκονο την Emma Krokdal - Παρούσες στον γάμο και οι δύο κόρες του

Ανάμεσα στους πολλούς αστέρες που έχουν επισκεφτεί φέτος το «νησί των ανέμων», στη Μύκονο βρέθηκε και ο ηθοποιός Dolph Lundgren, ο οποίος παντρεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο θρυλικός μποξέρ Ivan Drago του «Rocky IV» και του «Creed 2» αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την Emma Krokdal, η οποία είναι κατά 40 χρόνια νεώτερή του.

Στο γαμήλιο πάρτι του ηθοποιού, ο 66χρονος ηθοποιός εμφανίζεται ντυμένος στα λευκά να είναι σε μεγάλα κέφια και να παίζει τύμπανα μαζί με τον μουσικό Γιώργο Κυριακόπουλο

Σύμφωνα με το MykonosLiveTV, το πάρτι είχε πολύ κέφι και χορό, παρότι έγινε σε στενό κύκλο με παρούσες τις δύο κόρες του 66χρονου πρωταγωνιστή, Greta και Ida.

H τελευταία δημοσίευσε στα social media φωτογραφία όπου ο μπαμπάς της και η Νορβηγίδα σύντροφός του φορούν βέρα, ενώ το στιγμιότυπο συνοδευόταν από μια λευκή καρδιά. H κούκλα κόρη του Dolph Lundgren έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο.

Σε παλιότερη συνέντευξη του ο Σουηδός πρωταγωνιστής, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και οκτώ χρόνια, έχει δηλώσει ότι η Emma ήρθε στην ζωή του σαν άγγελος για να τον βοηθήσει.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice