Sofia Vergara και Joe Manganiello
Sofia Vergara και Joe Manganiello © EPA/ ΑΠΕ-ΜΠΕ
Celebrities

4 celebrities ζευγάρια που δεν περιμέναμε να χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι σύμφωνα και με τους επιστήμονες εμφανίζεται περισσότερο το φαινόμενο του χωρισμού ανάμεσα σε ζευγάρια

Ariana Grande, Sofia Vergara, Ricky Martin, Bella Hadid χώρισαν μέσα στο καλοκαίρι του 2023 

“Thank U, Next I'm so grateful for my ex” είναι οι στίχοι του ομώνυμου τραγουδιού της Ariana Grande που γράφτηκε λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Pete Davidson στον τέταρτο μήνα του αρραβώνα τους. Ωστόσο, το άσμα αυτό που έγινε viral κατευθείαν και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 771.559.271 προβολές στο Youtube, μπορεί η ίδια να το τραγουδήσει και επίσημα και στον πρώην σύζυγο της Dalton Gomez, με τον οποίον τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Το θετικό για εκείνη είναι ότι έχει ήδη βρει τον Next και μπράβο της. Το καλοκαίρι άλλωστε σύμφωνα και με τους επιστήμονες εμφανίζεται περισσότερο το φαινόμενο του χωρισμού ανάμεσα σε ζευγάρια. Παρακάτω σου έχουμε 4 ζευγάρια celebrities που χώρισαν μέσα στο καλοκαίρι του 2023 και πλέον απολαμβάνουν την ελευθερία τους ή και όχι.

4 ζευγάρια celebrities που χώρισαν μέσα στο καλοκαίρι του 2023 

Ariana Grande- Dalton Gomez

Ariana Grande και Dalton Gomez χώρισαν
Ariana Grande και Dalton Gomez χώρισαν © Instagram Ariana Grande

Η 30χρονη ποπ σταρ Ariana Grande παντρεύτηκε το Μάιο του 2021 τον κτηματομεσίτη Dalton Gomez σε μια μυστική τελετή στο σπίτι της στο Montecito στην Καλιφόρνια. Δύο χρόνια μετά το γάμο τους αποφάσισαν όμως να πάρουν διαζύγιο. Το TMZ ανέφερε ότι η τραγουδίστρια και ηθοποιός ζούσε σε διάσταση με τον πρώην σύζυγό της από τον περασμένο Ιανουάριο ενώ τα προβλήματα ξεκίνησαν πριν ακόμα η ίδια μετακομίσει στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας Wicked. Το ζευγάρι είχε κάνει προσπάθεια για επανασύνδεση λίγους μήνες πριν αλλά δεν τα κατάφερε. Τα προγράμματά τους ήταν γεμάτα υποχρεώσεις και αυτό δυσκόλεψε την κατάσταση οπότε παρέμειναν φίλοι κι έχουν μεταξύ τους συχνή τηλεφωνική επικοινωνία. Ακόμη, η εμφάνιση της Ariana Grande, στον τελικό τένις ανδρών του Wimbledon, μεταξύ του Carlos Alcaraz και του Novak Djokovic, χωρίς τη βέρα της έκανε τους φαν της να πιστέψουν τις φήμες περί χωρισμού ακόμη περισσότερο. Σήμερα, η τραγουδίστρια που ετοιμάζεται για τον πρώτο της μεγάλο κινηματογραφικό ρόλο στην ταινία Wicked ως Glinda, είναι ερωτευμένη, με τον ηθοποιό Ethan Slater, που παίζει επίσης στην ταινία. Την είδηση επιβεβαίωσαν πηγές από το περιβάλλον της Ariana Grande στο People. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι τις φωτογραφίες από το γάμο της που είχε στο Ιnstagram τις έχει διαγράψει αλλά έχει αφήσει ελάχιστες κοινές.

Sofia Vergara- Joe Manganiello

Sofia Vergara- Joe Manganiello
© EPA/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλα ξεκίνησαν όταν η διάσημη ηθοποιός φορώντας το κόκκινο υπέρλαμπρο φόρεμα της γιόρτασε τα γενέθλια της χωρίς την παρουσία του Joe Manganiello και το κοινό της άρχισε να αναρωτιέται για την απουσία του αλλά και τον ενδεχόμενο χωρισμό τους. Λίγες μέρες μετά το πρώην ζευγάρι δήλωσε σε κοινή συνέντευξη του «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται ο ένας τον άλλον πολύ, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς διανύουμε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας». Η ηθοποιός Sofia Vergara και ο Joe Manganiello συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2014 στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ενώ εκείνη ήταν ακόμα με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Nick Loeb. Ωστόσο, λίγες εβδομάδες αργότερα χώρισε, και ο ηθοποιός προσπάθησε να την προσεγγίζει. Η σχέση τους πήρε γρήγορα θετική πορεία, παντρεύτηκαν σε μια ιδιαίτερη τελετή στο Παλμ Μπιτς τον Νοέμβριο του 2015 αλλά μετά από 7 χρόνια αποκάλυψαν το χωρισμό τους. Ένας από τους λόγους που τράβηξαν χωριστούς δρόμους ήταν κυρίως η διαφωνία τους ως προς την απόκτηση παιδιών. Η Κολομβιανή σταρ στο παρελθόν είχε προχωρήσει σε κατάψυξη εμβρύων το 2013 με τον πρώην αρραβωνιαστικό της και το 2021 είχαν οδηγηθεί και σε μεγάλη δικαστική διαμάχη γι αυτό. Η Sofia τώρα ζει  την καλύτερη στιγμή της όπως αποκάλυψε φίλος της και χαιρόμαστε γι αυτό.

Ricky Martin-Jwan Yosef 

Jwan Yosef και Ricky Martin
Jwan Yosef και Ricky Martin © EPA/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η γνωριμία τους έγινε μέσω social media. Το 2015 αντάλλασσαν μηνύματα στο Instagram και 6 μήνες αργότερα ξεκίνησαν τη σχέση τους, αφού βρέθηκαν για πρώτη φορά από κοντά στο Λονδίνο. Ο Λατίνος βασιλιάς της ποπ, Ricky Martin και ο διακεκριμένος ζωγράφος, Jwan Yosef είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο, παντρεύτηκαν το 2018 και τον Ιούλιο του 2023 ανέφεραν σε ανακοίνωση που μοιράστηκαν στο People τον επίσημο χωρισμό τους. Αποφάσισαν να τελειώσουν τον γάμο τους με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά τους Lucia και Renn, αλλά κυρίως τιμώντας όσα έζησαν ως ζευγάρι τα 6 χρόνια που ήταν παντρεμμένοι. Η αίτηση διαζυγίου τονίζει για αγεφύρωτες διαφορές ως τον λόγο του χωρισμού ενώ ο τραγουδιστής έχει ζητήσει και την κοινή επιμέλεια των δύο παιδιών τους. Όπως φαίνεται και από τα social του, συνεχίζει την καθημερινότητα του, ποστάρει φωτογραφίες, απολαμβάνει τον ήλιο σε ένα γιοτ στη Μεσόγειο με τα παιδιά του και ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια σειρά από συναυλίες με τη συνοδεία συμφωνικών ορχηστρών.

Bella Hadid-Marc Kalman 

H Bella Hadid και ο Marc Kalman, τo ζευγάρι με το πιο cool street style όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς χώρισε έπειτα από δύο χρόνια σχέσης σύμφωνα με πληροφορίες του «Entertainment Tonight». Συγκεκριμένα, το ζευγάρι δεν ήταν μαζί για πάνω από έξι μήνες. Γνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2021 όταν ο Marc Kalman ήταν υπεύθυνος ενός πρότζεκτ στο οποίο συμμετείχε το supermodel αλλά οι πρώτες φήμες τους ήθελαν μαζί από το 2020. Έπειτα η σχέση τους πήρε το δρόμο της και το μοντέλο σε συνέντευξή της, είχε μιλήσει για την επιθυμία της να κρατάει κρυφή της ιδιωτική της ζωή «Γιατί έτσι τα πράγματα μπορεί να έχουν διάρκεια». Ωστόσο, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση τον Ιούλιο του 2021 ενώ αφού επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, απαθανατίστηκαν στην Εβδομάδα Μόδα στο Παρίσι την ίδια χρονιά και επισημοποίησαν την ιστορία του έρωτά τους στο Φεστιβάλ των Καννών. Δημοσιεύματα ανέφεραν ένα χρόνο πριν τον χωρισμό τους μάλιστα ότι ο Marc Kalman σκεφτόταν να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του αλλά όπως φαίνεται δεν προχώρησε. Η Bella Hadid σήμερα σύμφωνα με πηγές αναφέρουν πώς «έχει αναρρωτική άδεια τους τελευταίους τέσσερις μήνες και κάνει καθημερινή αγωγή για τη νόσο του Lyme».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice