Bruce Willis
© EPA
Celebrities

Ανησυχία για τον Bruce Willis: «Η κατάσταση της υγείας του χειροτερεύει»

Τι αποκάλυψε πρώην σύντροφός του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Bruce Willis: Συνεχίζει να δίνει τη μάχη με την άνοια ο αγαπημένος ηθοποιός

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), ο οποίος σόκαρε όλο τον πλανήτη όταν ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι αποσύρεται από την υποκριτική επειδή πάσχει από μετωποκροταφική άνοια.

Η πρώην σύντροφός του, Μαρία Μπράβο (Maria Bravo) ανέφερε ότι ο ηθοποιός «γίνεται όλο και χειρότερα» κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης Global Gift Gala

«Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη σύζυγό του, την Έμμα, και δυστυχώς είναι μια ασθένεια που χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Του στέλνουμε πολλή ενέργεια και πολλή αγάπη», ανεφερε η Bravo.

O Bruce Willis και η Maria Bravo είχαν σχέση για δύο χρόνια στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Γνωρίστηκαν στα εγκαίνια ενός εστιατορίου και προσπάθησαν να διατηρήσουν σχέση από απόσταση μεταξύ του Λος Άντζελες και της Ισπανίας.

Παρά τον χωρισμό τους, η Bravo αφιέρωσε μερικά συναισθηματικά λόγια στον Willis αφού έμαθε για την κατάσταση της υγείας του.

«Όλη μου η αγάπη στον Μπρους και την όμορφη οικογένειά του», είχε γράψει στο Instagram, όταν είχαν γίνει γνωστά τα νέα για τον ηθοποιό.

Mε πληροφορίες από Marca

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice