wedding_guests
© Getty Images
Celebrities

Οι 10+1 πιο καλοντυμένοι celebrities καλεσμένοι σε γάμους

Για λίγη έμπνευση αν έψαχνες τι θα βάλεις στους γάμους του καλοκαιριού

Οι 11 πιο καλοντυμένοι celebrities wedding guests για να εμπνευστείς.

Οι εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί και οι πρεμιέρες ταινιών δεν είναι τα μόνα πάρτι στα οποία οι διασημότητες λαμβάνουν προσκλήσεις. Οι προσκλήσεις γάμου παραδίδονται επίσης στα γραμματοκιβώτιά τους και ακριβώς όπως εμείς, οι απλοί καλεσμένοι του γάμου, και αυτοί οι A-listers πρέπει να βρουν τι θα φορέσουν! Είναι πάντα παράξενα συναρπαστικό να βλέπεις διασημότητες να λειτουργούν ως παράνυμφοι και κουμπάροι, να παίζουν για μια φορά το δεύτερο βιολί, αντί να κλέβουν τις εντυπώσεις. Αλλά η επιλογή ενός ρούχου που είναι αρκετά υπέροχο ώστε να το φορέσουν για να παρακολουθήσουν τις κολλητές τους να λένε "I do" φαίνεται να είναι εύκολη υπόθεση για αυτούς τους αστέρες του στυλ. Κοιτάμε ήδη τις διάσημες νύφες για έμπνευση στο νυφικό (αχ αυτά τα μακριά δαντελένια μανίκια της Kate Middleton), οπότε γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και με τις εμφανίσεις των καλεσμένων του γάμου; Μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι ακριβώς σαν εμάς, αλλά εξακολουθούν να αποτελούν εξαιρετική ενδυματολογική έμπνευση. Οπότε αν ψάχνεις να βρεις τι θα βάλεις στον επόμενο γάμο που έχεις μέσα στο καλοκαίρι αλλά έχεις απηυδύσει, πάρε μια ιδέα από τις στυλιστικές επιλογές των παρακάτω celebrities.

Η Kim Kardashian γιόρτασε τον φθινοπωρινό γάμο της Paris Hilton ντυμένη στα μαύρα - ένα ενδυματολογικό θέμα που φαίνεται ότι μοιράστηκαν αρκετοί καλεσμένοι, όπως η Emma Roberts και η Nicole Richie. Το κομμένο φόρεμα του Rick Owens συνδυάστηκε με γραφικό eyeliner και μυτερές μπότες που ήταν ιδανικές για την εποχή.

Ανάμεσα σε μια θάλασσα από κομψούς καλεσμένους ντυμένους στα μαύρα, η Kendall Jenner ξεχώρισε με το χρυσό bond-girl φόρεμα στο γάμο του Simon Huck και του Phil Riportella τον Νοέμβριο του 2021. Το σέξι αυτό κομμάτι της Donna Karan έδειχνε άφθονο δέρμα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο μέχρι τον ουρανό.

Η Hailey Bieber, το γένος Baldwin, ήταν dressed to kill όταν παρευρέθηκε στο γάμο της Felisha King Harvey και του Bernard Harvey τον Απρίλιο του 2021. Το body-skimming LBD από το AZ Factory μας δίνει κάθε είδους εκλεπτυσμένα μινιμαλιστικά vibes.

Καταρρίπτοντας τον πανάρχαιο "κανόνα" της μόδας ότι δεν μπορείς να φορέσεις λευκό σε έναν γάμο, η Dua Lipa έκανε ακριβώς αυτό για την τελευταία πρόσκληση γάμου της. Η τραγουδίστρια ήταν μία από τις πολλές A-list celebrities που παρευρέθηκαν στον γάμο της Olive Uniacke και του Dane Ensley στο Λονδίνο. Η νύφη, σημειωτέον, φόρεσε ένα καυτό ροζ νυφικό για τη μεγάλη μέρα της (που ήταν ένα ολόκληρο vibe από μόνο του), πράγμα που σημαίνει ότι στους καλεσμένους δόθηκε πιθανότατα ένας πιο ευέλικτος κώδικας ντυσίματος από το συνηθισμένο. Η Dua έφτασε φορώντας ένα διαφανές δαντελένιο φόρεμα με σλιπ, με λεπτομέρειες από τούλι στη λαιμόκοψη και στο στρίφωμα, συνδυασμένο με γάντια πάνω από τον αγκώνα. Στη συνέχεια, για να αντισταθμίσει τέλεια τη ρομαντική αισθητική, φόρεσε μεταλλικές μπότες μέχρι το ύψος του μηρού και μια περίτεχνη, φουτουριστική τσάντα.

Η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε διπλό καλό στο γάμο της κολλητής της, Εύας Λονγκόρια. Η Beckham όχι μόνο σχεδίασε το άψογα προσαρμοσμένο νυφικό της νύφης, αλλά ανέλαβε και την πίστα με τον σύζυγό της στη δεξίωση. Και φυσικά, τα έκανε όλα αυτά ενώ έδειχνε αβίαστα κομψή με το ναυτικό μπλε στράπλες φόρεμά της.

Οι αδελφές supermodels ήταν η μία συνοδός της άλλης στο γάμο του Marc Jacobs με την Char Defrancesco τον Απρίλιο του 2019. Και οι δύο φόρεσαν κομψά παντελόνια: Mαύρο η Bella, με μαύρο κορσέ τοπ και δαντελένιες γόβες Louboutin, και λαδί η Gigi, με μια διάφανη μπλούζα L'AGENCE και ένα καπέλο Youssef Lahlou με φαρδύ γείσο.

wedding_guests
© Getty Images

Αυτός φάνηκε να ήταν ο γάμος του 2019, με την Kaia Gerber να φτάνει με μια πιο oversized εκδοχή. Το μοντέλο υπηρέτησε όλα τα vibes της γοητείας των 80's με έναν συνδυασμό μάλλινου wide-leg παντελονιού και σακάκι που σχεδίασε ο ίδιος ο Jacobs.

wedding_guests
© Getty Images

Αφήστε την Emrata να ανεβάσει τη θερμοκρασία. Το μοντέλο έκανε εμφάνιση με το κίτρινο αυτό σατέν φόρεμα Saks Potts με βαθύ ντεκολτέ στη γιορτή των Jacobs-Defrancesco.

wedding_guests
© Getty Images

Στον υπέροχο ιταλικό γάμο της Amal και του George Clooney, η λίστα των καλεσμένων ήταν προφανώς γεμάτη αστέρια. Διασημότητες όπως ο Matt Damon, ο Bono, η Anna Wintour και ο Bill Murray ταξίδεψαν στη Βενετία για το γάμο. Όμως η Emily Blunt ήταν αυτή που κέρδισε ένα χρυσό αστέρι για το στυλ με το τιρκουάζ φόρεμά της Emilio Pucci. 

Wedding_Guests
© Getty Images

Στην αποκλειστική λίστα καλεσμένων του βασιλικού γάμου ήταν και οι Κλούνεϊ. Ο George φόρεσε ένα ανοιχτό γκρι κοστούμι Giorgio Armani, επιτρέποντας στη σύζυγό του να κλέψει την παράσταση με το ειδικά σχεδιασμένο καναρινί κίτρινο φόρεμα Stella McCartney. Η McCartney είχε την καλοσύνη να αναδημιουργήσει το πανέμορφο φόρεμα για το κοινό λίγο καιρό αφότου έγινε πρωτοσέλιδο.

wedding_guests
© Getty Images

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν λίγο πιο χαμηλών τόνων όταν ήρθε η σειρά της να παραστεί στο γάμο της αδελφής της. Στο γάμο της Pippa με τον James Matthews τον Μάιο του 2017, η Kate επέλεξε για άλλη μια φορά τον Alexander McQueen, αυτή τη φορά για ένα μακρυμάνικο φόρεμα σε dusty rose απόχρωση που ταίριαζε απόλυτα με τη ζώνη στη μέση της μικρής πριγκίπισσας Charlotte.

wedding_guests
© Getty Images

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice