Μέγκαν Φοξ
Μέγκαν Φοξ © Nina Prommer
Celebrities

«Μην θυμώνετε, οι θηλές μου είναι καλυμμένες» - Η νέα «τολμηρή» ανάρτηση της Μέγκαν Φοξ

Το post στο Instagram

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μέγκαν Φοξ: Η «τολμηρή» ανάρτηση και το σχόλιο για τις θηλές της - Το post στο Instagram

Η Μέγκαν Φοξ συνεχίζει να... κολάζει τους διαδικτυακούς της φίλους και ακόλουθους με τις αναρτήσεις που κάνει στα προφίλ της στα social media.

Ποζάροντας με αποκαλυπτικά ρούχα σε σέξι πόζες, η Μέγκαν Φοξ καταφέρνει πάντα να «ρίχνει» το Instagram με τα εκατοντάδες χιλιάδες likes που συγκεντρώνει στα post της.

Αυτή τη φορά, στις νέες φωτογραφίες που ανάρτησε μέσω Instagram, η 37χρονη καλλονή ποζάρει με διάφανο φόρεμα, μέσα από το οποίο φαίνεται το στήθος της.

Πέραν της... πιπεράτης φωτογραφίας, στη λεζάντα της, πέταξε τα «καρφιά» της σε όσους την σχολιάζουν αρνητικά, για τις σέξι εικόνες της.

«Πριν αρχίσετε να πληκτρολογείτε θυμωμένοι, αυτές δεν είναι οι θηλές μου, ηρεμήστε. Είναι με ασφάλεια και εντελώς κρυμμένες κάτω από καλύμματα θηλών, οπότε μην ανησυχείτε, όλοι θα ζήσουμε άλλη μια μέρα χωρίς να "σκιστεί" το χωροχρονικό συνεχές» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της Μέγκαν Φοξ

Ποια είναι η Μέγκαν Φοξ

Η Μέγκαν Ντενίζ Φοξ (Megan Denise Fox, 16 Μαΐου 1986) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε το 1999, ενώ δύο χρόνια αργότερα, το 2001, πέρασε στο χώρο της υποκριτικής, συμμετέχοντας αρχικά σε δουλειές με μικρούς ρόλους. Το 2004 έπαιξε στην ταινία Hope & Faith και κάπως έτσι συνέχισε δυναμικά στον χώρο του θεάματος. Έγινε ευρύτερα γνωστή με τη συμμετοχή της στην ταινία του Μάικλ Μπέι, Transformers (2007).

Σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο σύγχρονα sex symbols και έχει φωτογραφηθεί σε αρκετά αντρικά περιοδικά, όπως Maxim και Rolling Stone.[6][7]

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice