Ο Ράιαν Γκόσλινγκ κατακτά το top 40 των chart στο Ηνωμένο Βασίλειο με το «I'm Just Ken» - Μεγάλη επιτυχία το τραγούδι από το soundtrack της ταινίας «Barbie».
O Ράιαν Γκόσλινγκ στην πρεμιέρα του «Barbie» στο Λος Άντζελες © EPA/Nina Prommer
Celebrities

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ κατακτά το βρετανικό top 40 με το «I'm Just Ken»

Συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ το «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουικ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ κατακτά το top 40 των chart στο Ηνωμένο Βασίλειο με το «I'm Just Ken» - Μεγάλη επιτυχία το τραγούδι από το soundtrack της ταινίας «Barbie»

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι πλέον στο chart top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου με το επιτυχημένο τραγούδι του από το soundtrack της ταινίας «Barbie», «I'm Just Ken».

Η ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ, με το σάουντρακ που τη συνοδεύει να γίνεται το πρώτο του είδους, με τρία τραγούδια του να βρίσκονται ταυτόχρονα μεταξύ των κορυφαίων πέντε singles στο chart του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ταινία για τη θρυλική κούκλα της Mattel έχει ήδη καταγράψει αρκετά ρεκόρ εισπράξεων στις ΗΠΑ και παγκοσμίως.

Το τραγούδι διάρκειας 3,5 λεπτών, το οποίο ουσιαστικά λειτουργεί ως μονόλογος για να συνοψίσει τα συναισθήματα του Ken, συντρόφου της Barbie σε όλη την ταινία, έχει γίνει μεγάλη επιτυχία.

Ryan Gosling - I'm Just Ken (From Barbie The Album) [Official Audio]

«I'm Just Ken»: Η ιστορία της συνεργασίας του Ράιαν Γκόσλινγκ με τον Μαρκ Ρόνσον

Ο Μαρκ Ρόνσον, ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή του επικού soundtrack της ταινίας, αποκάλυψε ότι ο Καναδός ηθοποιός όχι μόνο τραγουδάει στην ταινία, αλλά και ότι προσφέρθηκε εθελοντικά να ερμηνεύσει το εμβληματικό τραγούδι.

Ο Μαρκ Ρόνσον είχε γράψει το «I'm Just Ken» χωρίς να ξέρει αν ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα δεχόταν πραγματικά να το τραγουδήσει.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει μια αρκετά αξιοπρεπή μουσική ιστορία. Το 2007 δημιούργησε το συγκρότημα Dead Man's Bones με τον φίλο του Ζακ Σιλντς – οι δυο τους εμφανίζονταν για μερικά χρόνια μαζί.

Τραγούδησε επίσης τα «City of Stars» και «A Lovely Night» στο μιούζικαλ «La La Land», μαζί με την Έμμα Στόουν.

Στην ταινία «Barbie», ο Ράιαν Γκόσλινγκ δάνεισε επίσης τη φωνή του στη διασκευή του «Push» των Matchbox Twenty, το οποίο τραγουδά με τους υπόλοιπους Kens στην παραλία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice