H Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA
Celebrities

Τι συμβαίνει με τη μετακόμιση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Πού θα βρίσκεται το νέο σπίτι και τι λένε οι πιθανοί γείτονες της περιοχής

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν από το Montecito 

«Κάναμε τα πάντα για να πάρουμε το σπίτι αυτό, γιατί μόλις μπήκαμε εκεί νιώσαμε χαρά και ηρεμία και ήταν θεραπευτικό, νιώσαμε ελεύθεροι. Κι όταν είδα τους φοίνικες, είπα στον άντρα μου να δει πόσο βαθιά στο έδαφος είναι ριζωμένοι» είχε δηλώσει το πριγκιπικό ζεύγος για το μεγαλειώδες σπίτι στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα. Η απόφαση όμως να αφήσουν το σπίτι που περιβάλλεται από κτήμα και διαθέτει 16 υπνοδωμάτια και 16 μπάνια είχε παρθεί από τα τέλη του 2022. Τι και αν γείτονες του Χάρι και της Μέγκαν είναι η Oprah Winfrey, ο Tom Cruise, η Αriana Grande, o Rob Lowe, η Katy Perry και η Ellen DeGeneres, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για το πριγκιπικό ζεύγος να αφήσει το πολυτελές σπίτι του. Ναι ναι, εκείνο με τον τεράστιο κήπο που η Oprah Winfrey πήρε την πολυαναμενόμενη συνέντευξη που προβλήθηκε στο δίκτυο CBS και βγήκαν όλα τα άπλυτα τους στη φόρα.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ

To πριγκιπικό σπίτι στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα

Το μέγαρο που βρίσκεται σε ιδιωτικό δρόμο και κόστισε 14,65 εκατομμυρίων δολαρίων, χτίστηκε το 1998 και πουλήθηκε στο ζεύγος Shuman το 1999, το οποίο έκανε ανακαίνιση. Όπως είχαμε δει και από το ντοκιμαντέρ του Νetflix πρόκειται για ένα σπίτι με θέα προς τον ωκεανό, με πισίνα που έχει αυτόνομο σπίτι τόσο για τους προσκεκλημένους όσο και γκαράζ που μπορεί να φιλοξενήσει 15 αυτοκίνητα.

Η απόφαση για μετακόμιση των Sussexes ήρθε πριν περίπου δύο μήνες από την ημέρα που άγνωστο άτομο κατάφερε να μπει στο σπίτι τους, ξεπερνώντας τις θύρες υψηλής ασφαλείας. Το ρεπορτάζ της Page Six κάνει λόγο για την απόκτηση νέας κατοικίας προς το Malibu ενώ οι μεσίτες της περιοχής αναφέρουν ήδη σε διεθνή μέσα ότι δέχονται κλήσεις από ντόπιους που ανησυχούν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα μπορούσαν να μετατρέψουν την κοινότητά τους σε «επέκταση του Montecito» και να διαταράξουν την ειρήνη στην ήσυχη κοινότητά τους. Σε απόσταση μόλις 40 λεπτών από το Hollywood και περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά από το Montecito, το Malibu αποτελεί όπως φαίνεται ιδανική επιλογή για το ζευγάρι που σύμφωνα και με τις τελευταίες εξελίξεις δεν μιλάει πια με τους φίλους τους Μπέκαμ.

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι
Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το εάν θα αποφασίσουν να κρατήσουν και το σπίτι στο Montecito ή να το πουλήσουν διότι ο γιος του ο Archie εξακολουθεί να πηγαίνει σχολείο στην περιοχή. Σύμφωνα με την Page Six, αν θελήσουν να έχουν στην κατοχή τους και δεύτερη ιδιοκτησία θα πρέπει να βάλουν και δεύτερη υποθήκη, διότι και η πρώτη είχε γίνει γνωστή από το ανάρπαστο βιβλίο Spare του πρίγκιπα στο οποίο εξήγησε πώς κατάφεραν τον Ιούλιο του 2020 να μετακομίσουν εκεί. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι τα σπίτια στη νέα ιδιωτική περιοχή ξεπερνούν τα 22 εκατομμύρια δολάρια, ενώ δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν το ζευγάρι έχει ήδη προχωρήσει στην αγορά της νέας κατοικίας. Αλλαγές και ξανά αλλαγές. 

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice