Κάνιε Γουέστ
Νέα εκκεντρική εμφάνιση για τον Κάνιε Γουέστ © EPA/ETIENNE LAURENT
Celebrities

Επανήλθε ο λογαριασμός του Kanye West στο «Χ»

Ο ίδιος πάντως δεν έχει γράψει τίποτα ακόμη

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μετά την αλλαγή του ονόματος του Twitter σε Χ, ο Έλον Μασκ φαίνεται πως... απένειμε χάρη στον Kanye West και ενεργοποίησε πάλι τον λογαριασμό του

Ο λογαριασμός του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) στο X, πρώην Twitter, αποκαταστάθηκε μετά από οκτάμηνη απαγόρευση λόγω προσβλητικών και αντισημιτικών tweets.

Ο λογαριασμός του Γουέστ ενεργοποιήθηκε ξανά το Σάββατο, σύμφωνα με το NBC News, αν και έκτοτε δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα.

Aυτή τη στιγμή, δεν εμφανίζεται κανένα tweet στον λογαριασμό του ράπερ. Το πιο πρόσφατο που είχε κάνει ήταν κείνο στο οποίο ισχυριζόταν ότι «έπιασε» τον παίκτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Κρις Πολ, με την πρώην σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν.

Επανήλθε ο λογαριασμός του Kanye West στο «Χ»

Τον Δεκέμβριο, ο ιδιοκτήτης του «Χ» Ίλον Μασκ είπε ότι ο Γουέστ τέθηκε σε διαθεσιμότητα για «υποκίνηση βίας», μετά από μια σειρά προσβλητικών tweets. Ο Γουέστ είχε κάνει πολλά ακόμη αντισημιτικά δημόσια σχόλια εκείνη την περίοδο.

Η Creative Community for Peace, οργάνωση που δραστηριοποιείται κατά του αντισημιτισμού και των αντι-ισραηλινών αισθημάτων στην ψυχαγωγία, κατήγγειλε την επαναφορά του Γουέστ, χαρακτηρίζοντάς την «επαίσχυντη».

«Απολύτως ντροπή που αποκαταστάθηκε ο λογαριασμός του Κάνιε Γουέστ στο Twitter», αναφέρεται σε ανάρτηση της οργάνωσης στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice