Εύα Μέντες: Έφτιαξε φόρεμα από σφουγγάρια κουζίνας - Η ηθοποιός και σύντροφος του Ράιαν Γκόσλινγκ προωθεί νέα σειρά προϊόντων.
Η Εύα Μέντες έφτιαξε φόρεμα με τα «έξυπνα» σφουγγάρια Skura © Instagram/Eva Mendes
Celebrities

Η Εύα Μέντες δημιούργησε φόρεμα φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από σφουγγάρια κουζίνας

Η ανάρτηση στο Instagram με το πρωτότυπο look και το σχόλιο του Ράιαν Γκόσλινγκ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Εύα Μέντες: Έφτιαξε φόρεμα από σφουγγάρια κουζίνας - Η ηθοποιός και σύντροφος του Ράιαν Γκόσλινγκ προωθεί νέα σειρά προϊόντων.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Εύα Μέντες έχει δημιουργήσει μια σειρά από «έξυπνα» σφουγγάρια που ονομάζονται Skura, τα οποία επιπλέον σας λένε πότε πρέπει να τα αλλάξετε — και μόλις δημιούργησε ένα φόρεμα φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από αυτά.

Η 49χρονη σταρ μοιράστηκε φωτογραφίες της στο Instagram, γράφοντας: «Oscar lewk; Met Gala; Αυτό εννοούν όταν λένε καθαρή μόδα; Εντάξει, δεν είναι υπέροχο, αλλά αν μπορείτε να το κάνετε καλύτερα, θα δημοσιεύσω το δικό σας αργότερα σήμερα. Τι έχετε;!».

Η Μέντες δημοσίευσε επίσης ένα χαριτωμένο βίντεο με τον σύντροφό της, Ράιαν Γκόσλινγκ να επαινεί τα σφουγγάρια της, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου για την προώθηση της ταινίας «Barbie» με τη Μάργκο Ρόμπι, λέγοντας:

«Η Εύα Μέντες φτιάχνει ένα σφουγγάρι, το σφουγγάρι Skura. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να πούμε ότι είναι ένα καταπληκτικό σφουγγάρι. Σας λέει πότε είναι έτοιμο για αλλαγή. Το λογότυπο ξεθωριάζει όταν έρθει η ώρα να το αλλάξετε».

Εύα Μέντες: Υποστηρίζει την «Kenaissance» του Ράιαν Γκόσλινγκ στο «Barbie»

Η Μέντες υποστήριξε πολύ τον Ράιαν Γκόσλινγκ κατά τη διάρκεια της επονομαζόμενης «Kenaissance» του μέσω του ρόλου που ερμηνεύει στο «Barbie», δημοσιεύοντας μια φράση της Γκρέτα Γκέργουιγκ στο Instagram.

Η σκηνοθέτρια του καλοκαιρινού blockbuster τον συνέκρινε με έναν «συνδυασμό του Μάρλον Μπράντο που συναντά τον Τζιν Γουάιλντερ, που συναντά τον Τζον Μπάριμορ, που συναντά τον Τζον Τραβόλτα».

View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Με τη σειρά της, η Εύα Μέντες έγραψε σχετικά: «Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που λέει η τρελά ταλαντούχα και όμορφη Γκρέτα Γκέργουιγκ στο @rollingstone για τον Mi Hombre, Mi Vida, Mi Amor…RG», σε μια ανάρτηση που συνοδεύεται από emoji καρδούλας.

Όσο για τον ίδιο τον Ράιαν Γκόσλινγκ, όταν ρωτήθηκε από το Access Hollywood πώς αισθάνεται που η Μέντες τον αποκάλεσε τον καλύτερο ηθοποιό με τον οποίο έχει δουλέψει ποτέ, είπε: «Σημαίνει τα πάντα. Σημαίνει τα πάντα».

(Με πληροφορίες του Yahoo! life)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice