Μαντόνα: Μια από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις μετά τη νοσηλεία της - Παραβρέθηκε σε συναυλία της Μπιγιόνσε - Η αφιέρωση από τη σκηνή.
Η Μαντόνα παρακολούθησε το σόου της Μπιγιόνσε στο Νιου Τζέρσεϊ, σε μια από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της μετά τη νοσηλεία © Instagram/Madonna
Celebrities

Η Μαντόνα σε συναυλία της Μπιγιόνσε - Μια από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις μετά τη νοσηλεία

Θερμό καλωσόρισμα από τη σκηνή του MetLife στο Νιού Τζέρσεϊ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μαντόνα: Μια από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις μετά τη νοσηλεία της - Παραβρέθηκε σε συναυλία της Μπιγιόνσε - Η αφιέρωση από τη σκηνή.

Μπορεί οι συναυλιακές ημερομηνίες της 40ης επετείου της Μαντόνα στις ΗΠΑ να αναβλήθηκαν λόγω της σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης που την οδήγησε στη ΜΕΘ της Νέας Υόρκης τον περασμένο μήνα, ωστόσο η διάσημη τραγουδίστρια πήγε στο σόου της Μπιγιόνσε στο Νιου Τζέρσεϊ την Κυριακή, σε μια από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της μετά τη νοσηλεία.

Σε στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε από θαυμαστές, η 64χρονη θρύλος της ποπ φαίνεται να απολαμβάνει το σόου της Μπιγιόνσε στο MetLife Stadium.

Μάλιστα, η Μπιγιόνσε φρόντισε να τιμήσει την ειδική καλεσμένη της, καθώς κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο «Break My Soul» έστειλε μήνυμα αγάπης στη βασίλισσα της ποπ της από τη σκηνή.

«Big shout to the queen», είπε η Μπιγιόνσε κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, το οποίο παρεμπιπτόντως έχει κυκλοφορήσει και σε «Queens Remix» πέρυσι, με φωνητικά και από τις δύο ισχυρές προσωπικότητες της μουσικής σκηνής, στην πρώτη επίσημη συνεργασία τους.

«Βασίλισσα Μητέρα, Μαντόνα, σε αγαπάμε», είπε η Μπιγιόνσε σε μια ερμηνεία που περιείχε ψήγματα του εμβληματικού τραγουδιού της Μαντόνα από το 1990, «Vogue».

Ανακάμπτει μετά τη βακτηριακή λοίμωξη η Μαντόνα

Ο μάνατζερ της Μαντόνα ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι η τραγουδίστρια είχε περάσει αρκετές ημέρες στην εντατική λόγω «σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης».

Την Κυριακή, η Μαντόνα έγραψε ένα σημείωμα στους θαυμαστές της, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

«Η αγάπη από την οικογένεια και τους φίλους είναι το καλύτερο φάρμακο. Ένα μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να σκεφτώ», είπε η Μαντόνα.

«Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να εμπλακείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στη φαινομενικά ατελείωτη προσφορά», πρόσθεσε. «Αλλά όταν οι μάρκες ήταν κάτω, τα παιδιά μου εμφανίστηκαν πραγματικά για εμένα. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα ξαναδεί. Έκανε όλη τη διαφορά».

(Με πληροφορίες του Billboard)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice