Κριστίν Καβαλάρι: Podcast με θέμα τις σχέσεις ετοιμάζει η Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια και σχεδιάστρια μόδας – Πρώτος καλεσμένος της ο Τράβις Κέλσι.
Νέο podcast θα παρουσιάσει από τον Σεπτέμβριο η Κριστίν Καβαλάρι © Instagram/Kristin Cavallari
Celebrities

Η Κριστίν Καβαλάρι ετοιμάζει νέο podcast με θέμα τις σχέσεις

Πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου - Από τον χώρο των celebrities οι καλεσμένοι

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κριστίν Καβαλάρι: Podcast με θέμα τις σχέσεις ετοιμάζει η Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια και σχεδιάστρια μόδας – Πρώτος καλεσμένος της ο Τράβις Κέλσι.

Η Αμερικανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια, σχεδιάστρια μόδας και συγγραφέας, Κριστίν Καβαλάρι θα παρουσιάσει νέο podcast σε συνεργασία με τη Dear Media.

Το «Let’s Be Honest with Kristin Cavallari» το οποίο θα εστιάζει σε σχέσεις, προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές και σε θέματα ευεξίας, φυσικής κατάστασης και πνευματικότητας πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η Κριστίν Καβαλάρι θα έχει σε κάθε επεισόδιο προσκεκλημένους, από διασημότητες μέχρι ειδικούς.

«Ο χρόνος δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλος» ανέφερε στο Variety η Καβαλάρι, η οποία ολοκλήρωσε το podcast της «Back to the Beach» με τον Στίβεν Κολέτι τον Ιούνιο.

«Έψαχνα για μια νέα πρόκληση και μετά το απολαυστικό podcast «Back To The Beach», σκέφτηκα ότι το να κάνω το δικό μου θα ήταν πραγματικά διασκεδαστικό.

»Μου αρέσει να έχω την ελευθερία να μιλάω για ό,τι θέλω και να επιλέγω καλεσμένους που έχουν υπέροχες ιστορίες και ελπίζω να κάνουν τους ανθρώπους να γελούν, να τους δίνουν αληθινές προτάσεις και/ή να τους εμπνεύσουν», σημείωσε.

Ο πρώτος καλεσμένος της θα είναι ο παίκτης του επαγγελματικού αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τράβις Κέλσι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice