O Λάκης Γαβαλάς γιόρτασε τα 71α γενέθλιά του στη Μύκονο μετά από χρόνια απουσίας

Η επιστροφή του στο Νησί των Ανέμων με αφορμή το πρώτο φυσικό κατάστημα του νέου του brand ΤΕΜΕΝΟ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

O Λάκης Γαβαλάς γιόρτασε τα 71α γενέθλιά του στη Μύκονο

6 Αυγούστου. «Ανήμερα της μεταμόρφωσης του Σωτήρος η κυρά Τζοβάννα φέρνει στον κόσμο τον 5κιλο Απόστολο Δ. Γαβαλά. Σήμερα μετά από 7 δεκαετίες και βάλε ο μικρός Λάκης μεγάλωσε, διέπρεψε, ανέβηκε, κατέβηκε, ξανανέβηκε με αποτέλεσμα υπέροχων γλουτιαίων και μηριαύων μυών» έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς στο post που ανέβασε στο Instagram account του και αρκετοί από τους 157.000 followers του έσπευσαν να του ευχηθούν. Με αφορμή τα 71α γενέθλιά του, ο Λάκης Γαβαλάς γιόρτασε παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους και αγαπημένους του φίλους στο νησί των ανέμων.

Γενέθλια Λάκη Γαβαλά

Για αρχή ευχαρίστησε διαδικτυακά την οικογένειά του, τους φίλους και τους συνεργάτες του που κάνουν τη ζωή του να είναι σπουδαία και στην συνέχεια, έσβησε το ερωτηματικό κεράκι του στην άκρως Mykonian τούρτα του, αλλά δεν έσβησε κανένα από τα υπέροχα χρόνια της ζωής του. Γεμάτα εμπειρία, χαρές, λύπες, έρωτες, φίλους, υλικά και ψυχικά αγαθά και σεβασμό στην ύπαρξή του αλλά και στους γύρω του, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Γενέθλια Λάκη Γαβαλά
Γενέθλια Λάκη Γαβαλά

Πώς γιόρτασε τα 71α γενέθλιά του ο Λάκης Γαβαλάς στη Μύκονο

Ο Λάκης Γαβαλάς μετά από χρόνια απουσίας βρέθηκε και πάλι φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο με αφορμή το πρώτο φυσικό κατάστημα του νέου του brand με genderless δημιουργίες, και διαχρονικό χαρακτήρα, ΤΕΜΕΝΟ. Η Έλενα Γαλύφα, η Μελίνα Κάππη, η Υβόννη Ντόστα, ο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος ήταν μερικοί από τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα και γιόρτασαν τα γενέθλιά του στο μεγάλο του πάρτι, στο NOLAN του επίσης, εορτάζοντα Σωτήρη Κοντιζά. ΤΕΜΕΝΟ και NOLAN συστεγάζονται σε ένα από τα πιο δημοφιλή σοκάκια στα Ματογιάννια, στην Καλογερά 25.

Γενέθλια Λάκη Γαβαλά
Γενέθλια Λάκη Γαβαλά
Γενέθλια Λάκη Γαβαλά
Γενέθλια Λάκη Γαβαλά

Ντυμένος στα λευκά, με ένα ροζ λουλούδι στο πουκάμισο του, ροζ φόρεμα, glamorous μακρύ κολιέ και με μία τιάρα στα ξανθά μαλλιά του, ο fashion entrepreneur άκουσε το «Happy Birthday». Χόρεψε με την παρέα του, έκανε την πρόποσή του και θυμήθηκε στιγμιότυπα από τα γενέθλια που πέρασε στη φυλακή. Την επόμενη μέρα φυσικά ακολούθησε άλλη μια ευχαριστήρια δημοσίευση για τα μηνύματα που έλαβε και την αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο. «Ευγνώμων, χαρούμενος και ευτυχισμένος, κει πάνω απ’ όλα ολοκληρωμένος αισθάνομαι. Σας ευχαριστώ από την απύθμενη μου ευτυχία». Και του χρόνου λοιπόν Λάκη!

Γενέθλια Λάκη Γαβαλά

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice