Η Νάταλι Πόρτμαν και ο σύζυγός της Μπέντζαμιν Μίλιπιντ
Η Νάταλι Πόρτμαν και ο σύζυγός της Μπέντζαμιν Μίλιπιντ © EPA/Natalie Prommer
Celebrities

Χωρίζει η Νάταλι Πόρτμαν - Ο σύζυγός της την απάτησε με 25χρονη

Μετά από 11 χρόνια γάμου, το ζευγάρι τραβά χωριστούς δρόμους

62224-137655.jpg
Newsroom |

Natalie Portman: Τίτλοι τέλους στον γάμο της με τον Benjamin Millepied

Χώρισε η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) από τον σύζυγό της Μπέντζαμιν Μίλιπιντ (Benjamin Millepied) μετά από 11 χρόνια γάμου.

Πριν μερικές μέρες, στις 4 Αυγούστου, ήταν η επέτειος των 11 ετών του γάμου τους. Την ημέρα εκείνη, η 42χρονη ηθοποιός εθεάθη χωρίς τη βέρα της σε εκδήλωση στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Η απιστία με την 25χρονη

Αιτία του χωρισμού, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Us Weekly, ήταν η απιστία του 46χρονου επαγγελματία χορευτή μπαλέτου με μια 25χρονη.

Τον Ιούνιο, έγινε γνωστό ότι ο Μίλιπιντ είχε κρυφό δεσμό με την Καμίλ Ετιέν (Camille Étienne), μια 25χρονη ακτιβίστρια για το κλίμα.

«Μετά την είδηση της απιστίας, προσπαθούσαν να τα βρούνε, αλλά αυτή την περίοδο είναι σε διάσταση», είπε εσωτερική πηγή στο Us Weekly.

Σύμφωνα με μια πηγή, η Νάταλι Πόρτμαν «έγινε ρεζίλι» μετά τις φήμες για τον κρυφό δεσμό του καλού της, αν και θεωρούσε ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό για εκείνο και ήταν πρόθυμη να δώσει μια ευκαιρία στον γάμο τους για χάρη και των δύο παιδιών τους.

Από την άλλη, μια δεύτερη πηγή δήλωσε ότι η ηθοποιός δεν μπορούσε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον σύζυγό της μετά το σκάνδαλο, αν και έκαναν κάποιες συζητήσεις για χάρη των παιδιών τους.

Η Νάταλι Πόρτμαν και Μπέντζαμιν Μίλιπιντ γνωρίστηκαν το 2009, στα γυρίσματα της ταινίας «Black Swan». Στη συνέχεια, συνεργάστηκαν και στην ταινία «Vox Lux» (2018), όπου η Πόρτμαν είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Μίλιπιντ είχε αναλάβει τη χορογραφία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice