«Έτσι είμαι στα 54» - Το νέο post της Τζένιφερ Λόπεζ στο Instagram

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση της τραγουδίστριας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τζένιφερ Λόπεζ: «Έτσι είμαι στα 54» - Το νέο post στο Instagram - Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση της τραγουδίστριας

Viral έχει γίνει το νέο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Τζένιφερ Λόπεζ. Η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί τα μυστικά ομορφιάς της και με βίντεο που ανήρτησε στο Instagram εμφανίζεται χωρίς κανένα φίλτρο πλην όμως άκρως εντυπωσιακή στην ηλικία των 54 ετών.

«Χωρίς φίλτρα. Μόνο εγώ. Έτσι είμαι εγώ στα 54, λαμπερή και χαρούμενη» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Γιόρτασα πριν από λίγο καιρό τα γενέθλιά μου και νιώθω καλύτερά παρά ποτέ», σημειώνει στο βίντεο η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία παρουσίασε στη συνέχεια τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για το μέικ απ της ενώ παράλληλα φρόντισε να επαναλάβει ότι «δεν έχουν χρησιμοποιηθεί βίντεο ή επεξεργασία στο βίντεο αυτό».

Βέβαια, παρά τις διαβεβαιώσεις της, πολλοί από τους followers της στο Instagram δεν πείσθηκαν.

«Δείξε μας καλύτερα τις πλαστικές σου» έγραψε κάποιος, «είναι φανταστική αλλά σίγουρα υπάρχει φίλτρο στο βίντεο αυτό. Ή τουλάχιστον κάποιος ειδικός φωτισμός» σχολίασε ένας ακόμα, «έχω δει άλλς φωτογραφίες και είναι διαφορετικές από το βίντεο. Όχι ότι δεν είναι υπέροχη αλλά σίγουρα είναι παραπλανητικός ο ισχυρισμός» έγραψε άλλος.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice