Η Όπρα Γουίνφρεϊ
©EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Celebrities

Η Όπρα Γουίνφρεϊ θέλει συνέντευξη με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Με αφορμή την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της ποπ σταρ στις 24 Οκτωβρίου

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Όπρα Γουίνφρεϊ θέλει συνέντευξη με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Με αφορμή την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της ποπ σταρ στις 24 Οκτωβρίου

Η Όπρα Γουίνφρεϊ κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει λάβει αρκετές σημαντικές συνεντεύξεις, από τον Λανς Άρμστρονγκ μέχρι τον Μάικλ Τσάκσον. Ωστόσο, κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ τη συνάντησή της με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έδωσε στους θεατές μια ματιά στη ζωή πίσω από τους τοίχους του παλατιού. Αλλά η Γουίνφρεϊ μπορεί να εξασφαλίσει ακόμα μία μεγάλη συνέντευξη αυτή με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η ποπ σταρ πρόκειται να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της, «The Woman in Me», στις 24 Οκτωβρίου, οπότε η συνέντευξη θα είναι συγχρονισμένη για την προώθηση του βιβλίου. Είναι μια συνέντευξη που κάθε δημοσιογράφος στο Χόλιγουντ θέλει να πάρει και σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό ΟΚ! της προσφέρονται «σημαντικά χρηματικά ποσά» για να την πραγματοποιήσει.

Όπως αναφέρεται η Γουίνφρεϊ έχει ένα προβάδισμα σε σχέση με άλλους δημοσιογράφους καθώς προσπάθησε να μιλήσει με την Σπίαρς και τον Νοέμβριο του 2021 μετά την άρση επιτήρησης της από τον πατέρα της. Τότε η χρονική στιγμή δεν ήταν η κατάλληλη καθώς η ποπ σταρ προσπαθούσε να βρει τις ισορροπίες της.

Ωστόσο η απόφαση θα πρέπει να ληφθεί μέσα στον επόμενο μήνα καθώς τα χρονικά όρια για την προετοιμασία της συνέντευξης στενεύουν.
Πηγή, που επικαλείται το περιοδικό, πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για την Σπίαρς ώστε να είναι σε θέση να δώσει μία ολοκληρωμένη συνέντευξη. «Η πρόταση [συνέντευξης] παραμένει περίπλοκη για την Μπρίτνεϊ που συνεχίζει να αντιμετωπίζει προκλήσεις μιλώντας σε αγνώστους εκτενώς για προσωπικές πτυχές της ζωής της», σημείωσε η πηγή. «Το τραύμα δεν έφυγε μέσα σε μια νύχτα μόνο και μόνο επειδή τελείωσε η περίοδος επιτήρησης» πρόσθεσε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice