Τομ Μπρέιντι και Ιρίνα Σάικ
Τομ Μπρέιντι και Ιρίνα Σάικ © EPA-WikiMedia Commons
Celebrities

Τομ Μπρέιντι και Ιρίνα Σάικ απόλαυσαν ένα ρομαντικό 48ωρο στο Λονδίνο

Το «κρυφτό» με τους παπαράτσι και τα δημοσιεύματα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τομ Μπρέιντι και Ιρίνα Σάικ απόλαυσαν ένα ρομαντικό 48ωρο στο Λονδίνο - Το «κρυφτό» με τους παπαράτσι και τα δημοσιεύματα

Τομ Μπρέιντι και Ιρίνα Σάικ απόλαυσαν ένα ρομαντικό 48ωρο στο Λονδίνο το σαββατοκύριακο που μας πέρασε αλλά εντοπίστηκαν να φεύγουν χωριστά από το ξενοδοχείο.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο αστέρας του NFL και το 37χρονο σούπερ μόντελ, οι οποίοι τον τελευταίο μήνα έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των πρωτοσέλιδων με το ειδύλλιό τους πέρασαν την Κυριακή και τη Δευτέρα μαζί «κρυμμένοι» μέσα στο πεντάστερο ξενοδοχείο «The Twenty Two» στην περιοχή Mayfair του Λονδίνου.

Ωστόσο, θέλοντας να «κρύψουν» το... τετ-α-τετ τους, ο Μπρέιντι έφυγε από το πολυτελές ξενοδοχείο από μια πλαϊνή είσοδο στις 7:20 το πρωί της Τρίτης ενώ η Ιρίνα Σάικ από πλαϊνή είσοδο πέντε λεπτά νωρίτερα.

Να σημειωθεί πως ο επιτυχημένος αθλητής είχε φτάσει στο ξενοδοχείο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, κάνοντας check in στις 2 τα ξημερώματα. Μάλιστα, είχε φτάσει οδικώς από το Μπέρμιγχαμ στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου.

Το εντυπωσιακό μοντέλο έφυγε από την μπροστινή είσοδο του ξενοδοχείου στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας και επέστρεψε ξανά στις 11:15 το πρωί.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice