H Doja Cat
© EPA/CAROLINE BREHMAN
Celebrities

Η Doja Cat έχασε 180.000 followers στο Instagram και δήλωσε «ελεύθερη»

Τι ακριβώς συνέβη

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Doja Cat: Έχασε 180.000 followers και δήλωσε «ελεύθερη» - Τι ακριβώς συνέβη

«Ελεύθερη» αποκάλυψε πως αισθάνεται η Doja Cat αφότου έχασε 180.000 followers από το προφίλ της στο Instagram μετά από την viral διαμάχη με τους fans της.

«Βλέποντας όλους αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν unfollow με κάνει να νιώθω σαν να νίκησα ένα μεγάλο θηρίο που με κρατούσε κάτω για τόσο καιρό. Νιώθω ότι μπορώ να επανασυνδεθώ με τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν σημασία και με αγαπούν για αυτό που είμαι και όχι για αυτό που ήμουν», έγραψε η Doja στο Instagram Story της.

Ο λόγος πίσω από αυτό το μαζικό... unfollow στην διάσημη ράπερ ήταν η δήλωσή της προς τους θαυμαστές της να «αφήσουν το τηλέφωνό τους και να βρουν μια δουλειά και να βοηθήσουν τους γονείς τους με το σπίτι» σε απάντηση σε όσους συζητούσαν αν το όνομα του fanbase της Doja Cat θα έπρεπε να είναι Kitten ή Kittenz.

«Θέλω να σε ακούσω να λες (σας αγαπώ παιδιά) Όπως συνήθως λες στους θαυμαστές σου», της απάντησε ένας fan της για να πάρει αποστομωτική απάντηση πως: «Δεν το κάνω όμως, επειδή δεν σας ξέρω καν».

«Η θεωρία μου είναι ότι αν κάποιος δεν με έχει συναντήσει ποτέ στην πραγματική ζωή, τότε, υποσυνείδητα, δεν είμαι πραγματική γι' αυτόν», δήλωσε η Doja στο περιοδικό Harper's Bazaar σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στις 16 Αυγούστου.

«Έτσι, όταν οι άνθρωποι ασχολούνται με κάποιον που δεν γνωρίζουν καν στο διαδίκτυο, αναλαμβάνουν κατά κάποιο τρόπο την ιδιοκτησία αυτού του προσώπου. Νομίζουν ότι αυτό το άτομο τους ανήκει κατά κάποιο τρόπο».

«Και όταν αυτό το άτομο αλλάζει δραστικά, υπάρχει μια αντίδραση σοκ που είναι σχεδόν ανεξέλεγκτη... Έχω αποδεχτεί ότι αυτό συμβαίνει. Έτσι βάζω τις περούκες μου και τις βγάζω. Ξυρίζω το κεφάλι μου ή τα φρύδια μου. Έχω όλη την ελευθερία του κόσμου», κατέληξε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice