Δημοπρατείται πουκάμισο της πριγκίπισσας Νταϊάνα
Δημοπρατείται πουκάμισο της πριγκίπισσας Νταϊάνα © EPA/David Cheskin
Celebrities

Δημοπρατείται φόρεμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον οίκο Sotheby's

Θα συμπεριληφθεί στη δημοπρασία Fashion Icons, που θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σε δημοπρασία φόρεμά της από τον οίκο Sotheby's - Η ασπρόμαυρη στράπλες τουαλέτα Murray Arbeid φορέθηκε δύο φορές το 1985.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα εξακολουθεί να βασιλεύει στον κόσμο της μόδας και ένα φόρεμα που αντιπροσωπεύει το εξαιρετικό στιλ της θα είναι σύντομα διαθέσιμο προς πώληση.

Ο οίκος Sotheby's ανακοίνωσε ότι μια ασπρόμαυρη στράπλες τουαλέτα Murray Arbeid που η αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε δύο φορές το 1985 θα συμπεριληφθεί στην εναρκτήρια δημοπρασία Fashion Icons, που θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φόρεσε για πρώτη φορά το φόρεμα στο Midsummer Night's Ball που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των 21ων γενεθλίων του πρίγκιπα Εδουάρδου στο Κάστρο του Windsor.

Η Cynthia Houlton, η παγκόσμια επικεφαλής μόδας και αξεσουάρ του Sotheby's, είπε στο People ότι η ενδιαφέρουσα ανατροπή είναι ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε ξανά το φόρεμα Murray Arbeid αμέσως μετά.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σε δημοπρασία φόρεμά της από τον οίκο Sotheby's - Η ασπρόμαυρη στράπλες τουαλέτα Murray Arbeid φορέθηκε δύο φορές το 1985.
H ασπρόμαυρη στράπλες τουαλέτα Murray Arbeid που η αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε δύο φορές το 1985 © Sotheby’s

Η Νταϊάνα το φόρεσε για το Worshipful Company of Fanmakers Banquet στο Mansion House εκείνον τον Δεκέμβριο, και το συνδύασε με σκουλαρίκια από ζαφείρι και διαμάντια, ένα statement από ζαφείρι, τσόκερ με διαμάντια και μαργαριτάρια (ένας αγαπημένος συνδυασμός που φορούσε στον Λευκό Οίκο), μαύρα γάντια και μία βεντάλια από λευκά φτερά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice