Η Zendaya ποζάρει ως Νίκη της Σαμοθράκης σε νέα καμπάνια
© Instagram/Zendaya
Celebrities

Η Zendaya ποζάρει ως Νίκη της Σαμοθράκης σε νέα καμπάνια

Στιγμιότυπα από την ανατρεπτική φωτογράφιση στο Μουσείο του Λούβρου

62224-137655.jpg
Newsroom |

Zendaya: Ποζάρει ως Νίκη της Σαμοθράκης σε νέα καμπάνια - συνεργασία της Lancôme με το Μουσείο του Λούβρου - Το σχόλιό της για το διάσημο ελληνικό άγαλμα.

Το Μουσείο του Λούβρου συνεργάζεται με τη Lancôme για μία συλλογή προϊόντων μακιγιάζ, εμπνευσμένη από τις πιο εμβληματικές φιγούρες γυναικείας δύναμης και ισχύος, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Τα πρώτα δείγματα του εικαστικού collab εντυπωσιάζουν, με τη Zendaya να ποζάρει σαν άλλη Νίκη της Σαμοθράκης

Η 26χρονη πρωταγωνίστρια του «Dune» συμμετέχει μαζί με άλλες σταρ στην εμπνευσμένη διαφημιστική εκστρατεία της Lancôme, ποζάροντας μέσα στο Λούβρο σαν αρχαίες θεότητες, αντιγράφοντας τα εμβληματικά αγάλματα του μουσείου, με την ομορφιά τους να συγκρίνεται με το διαχρονικό κάλλος των έργων.

Η Zendaya ενσαρκώνει τη Θεά της Νίκης, τη Σαμοθράκη, καθρεφτίζοντας τα ανοιχτά φτερά του διάσημου ελληνικού αγάλματος με το φουσκωτό της φόρεμα.

«Για μένα, η στάση της δείχνει μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και νικήτρια», είπε η αμερικανίδα ηθοποιός, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πρεσβευτής του brand το 2019, σε δελτίο τύπου.

«Ένα ισχυρό σύμβολο επιτευγμάτων. Και αυτό είναι η αληθινή ομορφιά: να αντλούμε από τη δική μας ιστορία για να δώσουμε φτερά στον εαυτό μας, έναν τρόπο να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας».

Η συλλογή Lancôme x Louvre θα είναι διαθέσιμη από την 1η Σεπτεμβρίου.

(Με πληροφορίες του fashionista)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice