Dua Lipa, Nicole Scherzinger και Izabel Goulart
© Instagram Dua Lipa/ Nicole Scherzinger/ Izabel Goulart
Celebrities

Πόσοι ήταν τελικά οι celebrities που ήρθαν το καλοκαίρι 2023 στην Ελλάδα

Kαι η Barbie ήρθε, κι ο πρώην πλανητάρχης, και αθλητές και dj, όλοι, είχαν πρόγραμμα

Οι ξένοι celebrities που ήρθαν το καλοκαίρι 2023 στην Ελλάδα 

Ο Τομ Χανκς και η γυναίκα του, Ρίτα Γουίλσον, έχουν αποκτήσει εδώ και χρόνια εξοχικό στην Αντίπαρο ενώ ο ηθοποιός και σεναριογράφος, Ρόουαν Άτκινσον διαθέτει το δικό του σπίτι στο νησί της Άνδρου. Αρκετοί είναι οι διάσημοι του Χόλιγουντ που επιλέγουν την Ελλάδα, είτε για να φτιάξουν το εξοχικό τους, είτε για να περάσουν μερικές ημέρες διακοπών. Το καλοκαίρι αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως το καλοκαίρι που οι διακοπές στην Ελλάδα έγιναν παγκόσμιο trend. Το θέμα είναι όμως, αν τα εμφάνταστα stories των stars σε ακριβά beach bar, υπερπροβλημένες παραλίες και πισίνες παρέα με ένα δροσερό κοκτέιλ ή πολυτελή δείπνα, τα ξέφρενα parties με πανάκριβα φορέματα και μαγιό, είναι όντως αρκετά για να επηρεάσουν θετικά την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Εντοπίσαμε τους διάσημους που επισκέφτηκαν τα ελληνικά νησιά, μέσω ίνσταγκαμ φυσικά δεδομένου ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι ταξιδεύουν συνήθως χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς.

Οι ξένοι celebrities που ήρθαν το καλοκαίρι 2023 στην Ελλάδα 

Mαργκότ Ρόμπι

Η Mαργκότ Ρόμπι ή αλλιώς η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της ταινίας “Barbie” που έγινε η πρώτη ταινία σε εισπράξεις στην ιστορία της Warner Bros, επέλεξε μετά την μεγάλη της επιτυχία να περάσει το καλοκαίρι της στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, να απολαύσει τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της Τομ Άκερλεϊ τον Αύγουστο στη Φολέγανδρο και τη Σίφνο.

Ραφαέλ Ναδάλ

Ο Ισπανός σταρ του τένις Ραφαέλ Ναδάλ, βρέθηκε τον Ιούνιο για λίγες ημέρες στην Ελλάδα για να προωθήσει το Rafa Nadal Tennis Center του και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του κέντρου, στο Sani Resort, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στη συνέχεια, παρέα με την οικογένεια του τον Ιούλιο και τον Αύγουστο επισκέφθηκαν τα ελληνικά νησιά. Συγκεκριμένα, με το πολυτελές γιοτ του «Μπετόβεν» έκαναν στάση στην Κέρκυρα, τους Παξούς, το Μεγανήσι και την Ιθάκη. "Vacaciones… holidays" έγραψε μεταξύ άλλων στο ποστ που δημοσίευσε. 

Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ

Η Βελγίδα σχεδιάστρια μόδας που η μητέρα της κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη επισκέφτεται συχνά τη χώρα μας με το γιοτ του δισεκατομμυρίουχου συζύγου της. Την φετινή χρονιά βρέθηκε στο θαλαμηγό του Τζιανκάρλο Τζαμέτι, συντρόφου του Valentino αλλά και με τον πρώην chief editor της Βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Έννινφουλ σε κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε φωτογραφίες χωρίς να δηλώνει το ακριβές μέρος που βρίσκεται. "Good bye Greece… good bye Edward Enninful" έγραψε στο τελευταίο post της από τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά αποχαιρετώντας την χώρα μας.

Τζορτζ Κλούνεϊ

Τζορτζ Κλούνεϊ
© NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ βρέθηκε για 24 ώρες τον Ιούνιο στη Μύκονο, για «δουλειές». Σαν αμπάσαντορ του γνωστού Οίκου ελβετικών ρολογιών Omega βρέθηκε για λίγες ώρες στην παραλία της Λιας με γκρι κοστούμι και χαλαρή διάθεση για την πρόωθηση του προιόντος.

Κιάρα Φεράνι

«Πρώτη βραδιά στη Μύκονο για το bachelorette της αδελφής μου Φραντζέσκα» έγραψε η Κιάρα Φεράνι σε post που δημοσίευσε στα social media τον Ιούλιο. Η διάσημη Ιταλίδα influencer, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες δείχνοντας τα λαμπερά outfits που επέλεξε η ινσταγκραμική οικογένεια.

Μάτζικ Τζόνσον

Ο θρύλος του μπάσκετ Μάτζικ Τζόνσον βρέθηκε αρχές Αυγούστου στα ελληνικά νησιά και έκανε τουρ. Ανάμεσα στις στάσεις που έκανε πήρε το jet ski του για μερικές ώρες, έκανε βόλτα στη παραλία Μύρτο στην Κεφαλονιά, φόρεσε χλαμύδες με τους φίλους του σαν να ήταν αρχαίοι Έλληνες και απόλαυσε αξέχαστα γεύματα.

Κλόντια Σίφερ

Το διάσημο μοντέλο Κλόντια Σίφερ επισκέφτηκε τον Ιούνιο τις κοσμοπολίτικες Σπέτσες ενώ τον Αύγουστο γιόρτασε τα γενέθλιά της, σε πολυτελή εξοχική κατοικία στο Πόρτο Χέλι. «Γιορτάζοντας σε ελληνικό παράδεισο, με μια ξεχωριστή φίλη που ήρθε να μου ευχηθεί για τα γενέθλιά μου» γράφει στο βίντεο και την φωτογραφία που δημοσίευσε, αναφερόμενη πιθανότατα στην πεταλούδα που κάθησε στο δάχτυλό της. Τα χρυσά μπαλόνια "Happy Birthday" και ένα κέικ με επικάλυψη σοκολάτας δεν μπορούσαν να μην συνοδέψουν το πάρτι της.

Ντούα Λίπα

H Ντούα Λίπα, μαζί με τον σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς βρέθηκαν τον Ιούλιο στη Σίφνο και τον Αύγουστο στην Πελοπόννησο. Η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram σειρά φωτογραφιών από την επίσκεψή της στην Πελοπόννησο ενώ σε άλλες φωτογραφίες ποζάρει πάνω στο σκάφος με το μαγιό της, σε μερικές στην αγκαλιά του συντρόφου της ή παίζοντας τάβλι μαζί του. 

Τσάνινγκ Τέιτουμ και Ζόι Κράβιτζ 

Next stop Ερμιόνη Αργολίδας. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε αρχές Ιουλίου στην Ελλάδα για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Μπάρακ Ομπάμα

O πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ στο πλαίσιο του φεστιβαλ SNF Nostos ήρθε στην Αθήνα αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Μια στάση στην Αντίπαρο τον Ιούνιο στο εξοχικό του ηθοποιού Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον ήταν αρκετή για να πάρει μια γεύση από ελληνικό καλοκαίρι. Τα δύο ζευγάρια έκαναν κι ένα μονοήμερο πέρασμα από την Σίφνο. 

Νικόλ Σέρζινγκερ

Η Νικόλ Σέρζινγκερ, πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls έκανε διακοπές σε νησί της Ελλάδας μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Τομ Έβανς. Στις 5 Ιουλίου πόσταρε ένα βίντεο στο Instagram με τον σύζυγο της όπου κάνουν βουτιά σε πισίνα, γράφοντας στη λεζάντα "Happy 4th of July everyone!". Με αυτό τον τρόπο γιόρτασαν έτσι, την 4η Ιουλίου, την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ στη χώρα μας. Οι δημοσιεύσεις που ακολούθησαν μπροστά σε πισίνες ήταν πολλές, έκανε βόλτες στα νησιώτικα σοκάκια παρέα με τη Μαρίνα Βερνίκου ενώ η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να αντισταθεί και στα ελληνικά πάρτυ στην Μύκονο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το «BIG FAT GREEK DANCE PARTY» που έγραψε στα social της.

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ 

Tο πρώην μοντέλο της Victoria's Secret βρέθηκε στη Μύκονο αρχές Ιουλίου και μετά πήγε στην Αντίπαρο. Έκανε πολλές βουτιές, βόλτες στα σοκάκια και ξεχώρισε για το μπικίνι με τις μαργαρίτες της αλλά και το αστραφτερό φόρεμα στο χρώμα του χαλκού. "Living my best Greek life" έγραψε και τα σχόλια των 4,5 εκ. ακολούθων της ήταν πολλά.

Νικόλ Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν επισκέφθηκε τον Ιούλιο τους Παξούς κι έκανε μια στάση στους Αντίπαξους μαζί με τις δύο κόρες της Φέϊθ -Μάργκαρετ και Σάντεϊ Ρόουζ αλλά και τον σύζυγο της Κιθ Έρμπαν. Ωστόσο, φέτος επέλεξε να μην ανεβάσει καμία φωτογραφία από τις διακοπές της στην Ελλάδα, ούτε καν να δημοσιεύσει κάποιο Instagram Story από τα μέρη που είδε.

Καμίλα Καμπέγιο

Μέσα στον Ιούλιο η Καμίλα Καμπέγιο επισκέφτηκε την Αθήνα, έκανε μια στάση στην Ακρόπολη και βουτιές με το πολύχρωμο μπικίνι της. Η 26χρονη ποπ σταρ  ήταν προσκεκλημένη στο πάρτι των γενεθλίων του συζύγου της Καλομοίρας, Γιώργου Μπούσαλη στη Βάρκιζα. 

Ντολφ Λούντγκρεν

Ο ηθοποιός Ντολφ Λούντγκρεν, που έπαιξε στην ταινία «Ρόκι 4», παντρεύτηκε την personal trainer Έμα Κρόκνταλ, στη Μύκονο στις 13 Ιουλίου. Επέλεξαν να γιορτάσουν τη γαμήλια γιορτή παρέα με την οικογένειά τους και μερικούς στενούς φίλους.

Σακίλ Ο’ Νιλ, Αντρέα Νταμάντε

Στη Μύκονο βρέθηκε τέλος Ιουλίου και ο Σακίλ Ο’ Νιλ, ο πρώην σταρ του NBA που ανέβηκε μάλιστα στα deck γνωστού κλαμπ του νησιού. Ο Dj Diesel όπως τον αποκαλούν ξεσήκωσε με τις μουσικές του τους παρευρισκόμενους ενώ αρχές Ιουλίου στη Μύκονο εντοπίστηκε και ο Ιταλός μουσικός και dj, Αντρέα Νταμάντε με τη σύντροφό του. 

Νία Βαρντάλος

Η Νία Βαρντάλος επισκέφτηκε την Αθήνα τέλος Ιουνίου με αφορμή το Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος «SNF Nostos Conference». Μέσα Ιουλίου και Αυγούστου όμως δημοσίευε σταδιακά φωτογραφίες από ελληνικές παραλίες.

Σέρχιο Γιουλ

«Αγαπώ την Ελλάδα. Ευχαριστώ Σαντορίνη», έγραψε χαρακτηριστικά σε λεζάντα φωτογραφίας του στα social media του τέλος Ιουνίου, ο Ισπανός μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης

Πάουλα Μπαντόσα

Το ταξίδι της με τον Στέφανο Τσιτσιπά είχε ως προορισμό την Ύδρα, τη Μήλο και άλλα νησιά του Αιγαίου αφού όπως γράφει στο Instagram ο Έλληνας τενίστας «οι αγαπημένες τους αναμνήσεις χαράζονται στην αιώνια αγκαλιά του Αιγαίου». Από το κοινό τους προφίλ tsitsidosa πόσταραν εικόνες από το ταξίδι τους.

Τζέιν Σέιμουρ

Jane Seymour
© Instagram Jane Seymour

«Γεια σου Ελλάδα! Έτοιμη να δεχτώ τα θαύματα αυτού του εκπληκτικά όμορφου τόπου» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός που έκανε τις διακοπές της τον Ιούνιο με τις αδερφές της στο Ιόνιο. To σίγουρο είναι ότι εξερεύνησαν τα ελληνικά νησιά και δοκίμασαν ελληνικό φαγητό όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό από τα social τους.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice