Costeen Hatzi: Ποιο είναι το κορίτσι του τενίστα Νικ Κύργιος;
© Quinn Rooney/Getty Images
Celebrities

Costeen Hatzi: Ποιο είναι το κορίτσι του τενίστα Νικ Κύργιος;

Πώς γνωρίστηκαν και πού το πάνε;

Costeen Hatzi: Όσα είναι γνωστά για τη σύντροφο του τενίστα Νικ Κύργιος.

Φέτος, ο Νικ Κύργιος και η Κοστίν Χατζί πέρασαν ένα φανταστικό καλοκαίρι στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στα Δωδεκάνησα, αν κρίνουμε από τις δημοσιεύσεις της Κοστίν στο instagram. Είχαν βέβαια προηγηθεί ταξίδια στη Γερμανία, στις Μπαχάμες, το Λονδίνο, τη Μαγιόρκα και το Μαϊάμι. Με τη βαλίτσα στο χέρι τα παιδιά, δύσκολη ζωή. 

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2022. Γνωρίστηκαν στα social media τον Δεκέμβριο του 2021, όπως όλος ο κόσμος σήμερα. Η Κοστίν πουλούσε έναν καθρέφτη, που τον ορέχτηκε (και καλά) ο Νικ, και της έστειλε μήνυμα. Όταν ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία και ο «αγοραστής» έπρεπε να παραλάβει τον καθρέφτη, ζήτησε να συναντηθούν ώστε η «πωλήτρια» να του τον δώσει αυτοπροσώπως. Είχε σχέδιο ο άνθρωπος! Η συνάντηση ήταν αρκετή για να ξεκινήσει ένα μεγάλο ειδύλλιο. Δημοσιοποίησαν το ζετέμ τους σε λιγότερο από μήνα. «Ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά» πιστεύει η Χατζή. Ο Κύργιος από τη μεριά του είπε στα ΜΜΕ ότι η Κοστίν είναι «η μία» και εξέφρασε δημοσίως την αγάπη και τον θαυμασμό του γι’ αυτήν. 

Ο ομογενής από την Αυστραλία Νικ είναι πασίγνωστος στο ευρύ κοινό ως αστέρας της ρακέτας. Η Κοστίν πάλι είναι γνωστή στο instagram. Είναι μόλις 22 χρονών. Σπούδασε ψυχολογία στην Αυστραλία (αποφοίτησε με άριστα, αμέ!), αλλά σύντομα διαπίστωσε πως τα πολλά λεφτά είναι αλλού. Πλέον βιοπορίζεται ως fashion & lifestyle influencer και ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων (ο καθρέφτης που λέγαμε). Έχει δική της εταιρεία με διακοσμητικά, την Casa Amor, έχει πάθος με τη διακόσμηση, έχει υψηλή αισθητική, έχει δημιουργικές ιδέες. 

Το σπίτι στο Σίδνεϊ όπου στεγάζεται ο έρωτάς της με τον Κύργιο, φυσικά, το επιμελήθηκε η ίδια. Νιώθει πολύ περήφανη για τη δουλειά της αν κρίνουμε από τα πολλά βίντεο που ανεβάζει για να μας το επιδείξει. 

Όσοι ασχολούνται με το τένις θεωρούν πως η επίδραση της Κοστίν στον Κύργιο είναι καταλυτική. Πριν τη γνωρίσει, το «κακό παιδί» του τένις έκανε διάφορες γελοιότητες στο τερέν, μάλωνε, έβριζε, πετούσε μπάλες. Πλέον κάπως έχει περιορίσει τις αντιαθλητικές συμπεριφορές, γαλήνεψε. Στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Break Point», η κυρα-Κύργιενα (εντελώς ξεπερασμένη και υποτιμητική προσφώνηση, αλλά πώς να αντισταθείς στο λογοπαίγνιο;) τόνισε πως ο σύντροφός της «δεν είναι τόσο τρελός όσο νομίζουν όλοι». Πάντως, αν εξαιρέσεις τα ταξίδια, ζουν μια τυπική ζωή Ελλήνων της ξενιτιάς, ας πούμε πηγαίνουν σε γάμους άλλων Ελλήνων.

Η ομογενής influencer, εκτός από το αγόρι της, αγαπά και τη Louis Vuitton. Έχει μεγάλη συλλογή τσαντών, τις οποίες δεν αποχωρίζεται ποτέ. Επίσης, έχει μεγάλη αγάπη στα μπικίνι, με τα οποία φωτογραφίζεται συχνά πυκνά. Άλλωστε το σώμα της είναι σε εξαιρετική φόρμα, να μην το δείξει;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice