Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι

Για τον αγώνα της Αγγλίας και της Ουαλίας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πρόκειται να ταξιδέψουν στη Γαλλία το Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Αγγλίας και της Ουαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι Ανδρών.

Ως προστάτιδα της Ένωσης Ράγκμπι, η Κέιτ Μίντλετον θα παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ της Αγγλίας και της Αργεντινής στο Stade de Marseille το Σάββατο, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, που είναι προστάτης της Ουαλικής Ένωσης θα παρευρεθεί στην αναμέτρηση της Ουαλίας με τα Φίτζι στο Stade de Bordeaux την επόμενη μέρα.

Το επερχόμενο ταξίδι του βασιλικού ζεύγους έρχεται μετά τις αντιδράσεις που δέχτηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για την απόφασή του να μην είναι παρών στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών FIFA στην Αυστραλία.

Το ζευγάρι αρνήθηκε να κάνει μια τόσο μεγάλης διάρκειας πτήση λόγω περιβαλλοντικής ευαισθησίας, παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι πρόεδρος της FA από το 2006.

Σύμφωνα με το Hello φέρεται να παρακολούθησε τον αγώνα στην εξοχική του κατοικία Anmer Hall μαζί με την πριγκίπισσα Κέιτ και τα τρία τους παιδιά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice