Μέγκαν Φοξ: Με νέο look στη Νέα Υόρκη
© Instagram / foxykells
Celebrities

Εκθαμβωτική και με νέο look στη Νέα Υόρκη η Μέγκαν Φοξ

Αγκαλιά με τον Machine Gun Kelly

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μέγκαν Φοξ: Με νέο look στη Νέα Υόρκη - Εμφανίστηκε με έντονα κόκκινα μαλλιά

Με νέο look και τον Machine Gun Kelly στο πλευρό της εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης η Μέγκαν Φοξ.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη διάσημη ηθοποιό με κατακόκκινα μαλλιά και ένα πουά φόρεμα να αποχωρεί από το «Soho House» μαζί με τον σύντροφό της.

Ακόμα παραμένει άγνωστο αν η Μέγκαν Φοξ προχώρησε σε μια τόσο μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της ή αν φοράει περούκα, παρόλα αυτά η αλλαγή στην εμφάνισή της τράβηξε τα βλέμματα.

Η Μέγκαν Φοξ φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρα με λευκές λεπτομέρειες chunky oxford loafers, ενώ φόρεσε ένα πολυεπίπεδο χρυσό κολιέ με αλυσίδα και μια μεγάλη μαύρη πέτρα με μενταγιόν, ενώ συνδύασε το νέο της look με κόκκινα νύχια.

Ο 33χρονος αγαπημένος της την συνόδευσε με ασημί παντελόνι και ένα μπλουζάκι σε κραφτ απόχρωση. Ο γνωστός ράπερ επέλεξε κοσμήματα σε ασημί τόνους, όπως ένα κολιέ με αλυσίδα και ασορτί βραχιόλια και ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια.

Το ζευγάρι προχώρησε αγκαλιασμένο μέχρι το αυτοκίνητο που περίμενε για να τους παραλάβει.

Οι δυο τους, μετά από έναν σύντομο χωρισμό, ετοιμάζουν τον γάμο τους.

Το ζευγάρι φαίνεται να περνούσε το τελευταίο διάστημα μια κρίση στη σχέση του, ωστόσο τα προβλήματα λύθηκαν και είναι ξανά μαζί. 

Ειδικότερα, η φημολογία ήθελε τον τραγουδιστή να έχει απιστήσει, κάτι που η χολιγουντιανή σταρ δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί. Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον τους ανέφεραν πως δεν τίθεται θέμα απιστίας και οι δυο τους είναι έτοιμοι να προχωρήσουν τη σχέση τους.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice