Κάιλι Τζένερ - Τιμοτέ Σαλαμέ: Κοινή εμφάνιση σε συναυλία της Μπιγιόνσε - Βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα φέρονται να επιβεβαιώνουν τη ρομαντική τους σχέση.
Η Κάιλι Τζένερ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες © Twitter/Chris Gardner
Celebrities

Κάιλι Τζένερ - Τιμοτέ Σαλαμέ: Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί

Φλερτ και χαμόγελα επιβεβαιώνουν το νέο ειδύλλιο της σόουμπιζ

Κάιλι Τζένερ - Τιμοτέ Σαλαμέ: Κοινή εμφάνιση σε συναυλία της Μπιγιόνσε - Βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα φέρονται να επιβεβαιώνουν τη ρομαντική τους σχέση.

Η Κάιλι Τζένερ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ δημοσιοποίησαν τη ρομαντική τους σχέση τη Δευτέρα, καθώς φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά, σε σόου της Μπιγιονσέ στο Λος Άντζελες.

Η 25χρονη σταρ των ριάλιτι, και ο πρωταγωνιστής του «Dune» εθεάθησαν να συζητούν και να φλερτάρουν στο SoFi Stadium στο Ίνγκλγουντ, σε ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το δίδυμο φαινόταν να περνάει υπέροχα, με την Κάιλι Τζένερ να γελά και να ρίχνει το κεφάλι της πίσω, έπειτα από κάτι που της είπε ο 27χρονος ηθοποιός.

Η συναυλία της Μπιγιόνσε, η οποία πραγματοποιήθηκε στα 42α γενέθλια της τραγουδίστριας, προσέλκυσε μια σειρά από αστέρια της σόουμπιζ, όπως η Adele, ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ, η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ, καθώς και η Κιμ Καρντάσιαν.

Νωρίτερα αυτό το μήνα επιβεβαιώθηκε ότι η Κάιλι Τζένερ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ εξακολουθούν να έχουν σχέση, παρά τις φήμες περί χωρισμού τους.

Οι δυο τους είναι μαζί από τις αρχές Απριλίου και δεν έχουν χωρίσει, σύμφωνα με το TMZ.

Λέγεται ότι το ειδύλλιο πυροδοτήθηκε όταν παρευρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του Ζαν - Πολ Γκοτιέ στις 25 Ιανουαρίου 2023.

Η Τζένερ έχει δύο παιδιά με τον πρώην σύντροφό της, τον ράπερ Τράβις Σκοτ. Το ζευγάρι χώρισε τον Οκτώβριο του 2019, αλλά ενώθηκαν ξανά τον Φεβρουάριο του 2020, πριν χωρίσουν ξανά κατά τη διάρκεια των διακοπών τον Δεκέμβριο του 2022.

Όσο για τον Τιμοτέ Σαλαμέ, έχει συνδεθεί στο παρελθόν με τη Λίλι Ρόουζ Ντεπ, την Έιζα Γκονζάλες και τη Λούρντες Λεόν.

(Με πληροφορίες της Daily Mail)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice