Τιμοτέ Σαλαμέ - Κάιλι Τζένερ: Το χρονικό του έρωτά τους μέσα από δημοσιεύματα και φωτογραφίες.
© Robert Kamau/GC Images & © James Devaney/GC Images
Celebrities

Τιμοτέ Σαλαμέ - Κάιλι Τζένερ: Ένα αταίριαστο ζευγάρι;

Τρέχει κάτι ανάμεσα στους δύο σταρ ή πρόκειται για ένα «διαφημιστικό κόλπο»;

Τιμοτέ Σαλαμέ - Κάιλι Τζένερ: Το χρονικό του έρωτά τους μέσα από δημοσιεύματα και φωτογραφίες.

Σε κάθε σκρολάρισμα πέφτεις πάνω τους. Όλο το ίντερνετ ασχολείται μαζί τους: Τα έχουν ή δεν τα έχουν τελικά ο Τιμοτέ Σαλαμέ με την Κάιλι Τζένερ; Μπορούμε να μιλάμε για τους Kymothée; Λεπτομέρειες και κυρίως φωτογραφίες έρχονται στο φως που επιβεβαιώνουν τη σχέση, αν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του love story δεν έχουν σχολιάσει ή παραδεχτεί κάτι.

Δεν είναι ότι έχουμε κάνα γκαϊλέ να πληροφορηθούμε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή της reality queen και του ηθοποιού. Απλώς το όλο πράγμα είναι κάπως γκροτέσκ, το ντουέτο τους φαντάζει παράταιρο: ο Τιμοτέ Σαλαμέ και η Κάιλι Τζένερ είναι ένα «αταίριαστο ζευγάρι». Κυρίως γιατί η Κάιλι έδειχνε προτίμηση σε σκληρούς ράπερ, ενώ ο γλυκούλης Τιμοτέ είχε μέχρι τώρα μόνο «φίλες». Τέλος πάντων, ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε ποιος ταιριάζει με ποιον, αλλά λέμε και καμιά βλακεία να περάσει η ζωή. 

Τρέχει κάτι ανάμεσα στους δύο σταρ ή πρόκειται για ένα «διαφημιστικό κόλπο», σαν τον γάμο του Δημήτρη Ραζέλου (Παπαμιχαήλ) και της Μαρίνας (Βουγιουκλάκη) στην ταινία «Η αγάπη μας»; Ας εξετάσουμε τα δεδομένα. 

Οι πρώτες αναφορές για τυχαίες (;) συναντήσεις τους εμφανίστηκαν στην αρχή του 2023. Τον Ιανουάριο ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και συγκεκριμένα στο σόου του Γκοτιέ. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, ο Σαλαμέ είναι άνετος και μέσα στην καλή χαρά, ενώ η Τζένερ συμπεριφέρεται κάπως αμήχανα, σαν ντροπαλό κοριτσόπουλο που κατεβάζει το βλέμμα βλέποντας τον σκορδόπιστο.

Τον Μάρτιο, συγκεκριμένα στις 27 Μαρτίου, έφαγαν μαζί. Βγήκαν τετράδα για δείπνο με την Κένταλ, αδελφή της Κάιλι. Η οποία Κένταλ συνοδευόταν από το (υποτίθεται;) τότε γκομενάκι της, τον ράπερ Bad Bunny. 

Και ερχόμαστε στις 6 Απριλίου. Στον λογαριασμό DeuxMoi του gossip curator (μα το Θεό, έτσι συστήνεται) στο instagram γράφτηκε ότι «πολλές πηγές» λένε ότι ο Σαλαμέ «έχει νέο κορίτσι… την Κάιλι Τζένερ». Στα σχόλια έμπαιναν διάφοροι και έγραφαν «σιγά το νέο, εγώ το ήξερα από τον Μάρτιο», άλλος το ήξερε από τον Ιανουάριο, καταλαβαίνετε, γράφτηκαν όλα αυτά τα «αξιόπιστα» που γράφονται ανωνύμως στα social media. 

Στις 7 Απριλίου οι φήμες φουντώνουν. Οι δύο νέοι συλλαμβάνονται από παπαράτσι να έχουν αγοράσει τάκος από το εστιατόριο Tito’s Tacos του Λος Άντζελες και να τα τρώνε κρυμμένοι στο αυτοκίνητο. Το πρακτορείο παπαράτσι Splash News κάνει λόγο για «μυστικό ραντεβού», ενώ το TMZ αναλύει το περίπλοκο σχέδιο που εφάρμοσαν οι δύο σταρ για να μην τους πάρουν χαμπάρι οι περαστικοί.

Στις 13 Απριλίου το αμάξι της Τζένερ, ένα γυαλιστερό μαύρο Range Rover, φωτογραφίζεται παρκαρισμένο στο σπίτι του Σαλαμέ στο Μπέβερλι Χιλς.

Στις 14 Απριλίου, το περιοδικό People αναφέρει πως «μια πηγή κοντά στη σταρ των Kardashians» επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους «κάνουν παρέα». Το Entertainment Tonight, επίσης βασισμένο σε μια «πηγή», γράφει πως «κρατούν τα πράγματα χαλαρά σε αυτό το σημείο. Δεν είναι σοβαρό, αλλά η Κάιλι απολαμβάνει την παρέα του Τιμοτέ και θα δει πού θα πάει το πράγμα». 

Μετά από ένα διάλειμμα στα κουτσομπολιά, την 1η Ιουνίου κυκλοφορεί φωτογραφία που τους δείχνει μαζί στον κήπο της έπαυλης εκείνου. Δεν κάνουν τίποτα επιλήψιμο, δεν πιάνονται ας πούμε χεράκι χεράκι, αλλά είναι μαζί. 

Και έρχεται η 4η Σεπτεμβρίου όπου το τοπίο ξεκαθαρίζει. Τα πιτσουνάκια χαμουρεύονται και φιλιούνται στη συναυλία της Μπιγιονσέ στο Λος Άντζελες. Καραγκαγκάν απόδειξη;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice