Vittoria Ceretti: Το νέο κορίτσι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο;
© Kristy Sparow/Getty Images
Celebrities

Vittoria Ceretti: Το νέο κορίτσι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο;

Κυκλοφόρησε βίντεο που τους δείχνει να φιλιούνται στην Ίμπιζα

Βιτόρια Τσερέτι (Vittoria Ceretti): Όσα είναι γνωστά για το φημολογούμενο νέο κορίτσι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μας τρολάρει, δεν μπορεί. Ή έχει βάλει πλώρη να κατακτήσει το ρεκόρ Γκίνες ή έχει στήσει μια από τις μεγαλύτερες φάρσες της σόουμπιζ. Τέτοια εποχή πέρσι, είχε βουίξει ο κόσμος ότι τα είχε φτιάξει με την Τζίτζι Χαντίντ. Τον Απρίλιο κυκλοφόρησαν φήμες ότι τα έχει με την Ιρίνα Σάικ. Τον Αύγουστο φιλιόταν σε κλαμπ της Ίμπιζα με τη Βιτόρια Τσερέτι. Συνηθισμένα πράγματα γι’ αυτόν τον τύπο που έχει γίνει αντικείμενο φθόνου, για κάποιους, ή ανέκδοτο, για κάποιους άλλους, για τα ερωτικά του. 

Τι συνδέει τις τρεις αυτές γυναίκες πέρα από τον Λεονάρντο; Ότι είναι μοντέλα. Αν αθροίσουμε τα κορίτσια της πασαρέλας με τα οποία ο Λίο είχε μπερδεγουέι, βγαίνουν 21. Έχει κι ένα άλλο χούι ο Λίο, θέλει οι γυναίκες του να μην ξεπερνούν τα 25 έτη. 

Η Βιτόρια Τσερέτι ανταποκρίνεται στα στάνταρ του. Εκτός από μοντέλο, είναι και τζαστ 25 χρονών. Γεννημένη στην Μπρέσια της Ιταλίας, άρχισε το μόντελινγκ στα 14 όταν πήρε μέρος στον διαγωνισμό Elite Model Look και έφτασε στον τελικό. Μέσα σε εννιά χρόνια έχει συνεργαστεί με όλους, αλλά όλους, τους μεγάλους Οίκους: Από τον Max Mar και τον Paco Rabanne μέχρι τον Versace και τον Givenchy. Αγαπημένο της σχεδιαστής ο Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος αν και φειδωλός σε αγάπες και λουλούδια την είχε στα φιλιά και τις αγκαλιές. 

Αγαπημένο όνομα της Vogue, έχει φιγουράρει σε πολλά εξώφυλλα της έκδοσης, με σημαντικότερο το πρώτο της σε ηλικία 18 χρονών και εκείνο του Μαρτίου του 2017 όταν το περιοδικό γιόρταζε την 125η επέτειο. Η Vogue Italia μελετώντας τα στατιστικά του σάιτ της το 2018 ανακοίνωσε πως η Τσερέτι ήταν Νο1 όνομα στο search. Στην παρούσα φάση το πρόσωπό της κοσμεί τα outdoor του Οίκου Chanel και η ίδια δηλώνει πως ένα όνειρό της έγινε πραγματικότητα.

Στα προσωπικά της τώρα. Το 2020 παντρεύτηκε τον dj Ματέο Μιλέρι στην Ίμπιζα με νυφικό Jacquemus. Όμως τον Ιούνιο του 2023 έδωσαν στη δημοσιότητα το κακό μαντάτο ότι χωρίζουν. Στις 5 Ιουνίου ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία όπου κάθεται ολόγυμνη στα γόνατα μιας φίλης της, ενώ σε άλλο ενσταντανέ φιλιούνται περιπαθώς (με γλώσσα). Τότε διάφοροι πίστεψαν πως κάνει outing ως λεσβία. Δύο μήνες μετά μπαίνει ο Λεονάρντο ντι Κάπριο στην ιστορία. Κι άντε και μπήκε στην ιστορία, μήπως πόσο θα μείνει; Δεν ξέρουμε τι άστατος είναι;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice